Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 124 10
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Βραδινή συνάντηση με ομάδα διακριμένων συναγωνιστών για μπυροποσία. Το θέμα συζήσης γνωστό και σε συνδυασμό με τις παρουσίες που κυκλοφορούσαν γύρω μας , δεν χρειαζόταν και πολύ για να ανάψουν τα αίματα.
Αρκετά περασμένη η ώρα, αρκετή η μπύρα που καταναλώθηκε, η κούραση της ημέρας έντονη. Δεν ήθελα να ρισκάρω με κάτι «άγνωστο».
Ιδανικός προορισμός λοιπόν η Πένυ.

Αν και οι περισσότεροι την ξέρουμε : Νεαρή, ξανθή με ίσια μακριά μαλλιά, Πλούσιο στήθος σιλικόνης, ωραίο κλαράκι, ωραίο κορμάκι. Προκλητικό πρόσωπο. Ντυμένη μόνο με ένα γαλάζιο εσώρουχο. Ο τόνος της φωνής της ναζιάρικος και sexy. Καμάρωνε για το νέο της piercing στην γλώσσα. Οι ματιές της πιστεύω είναι κάτι στο οποίο δύσκολα «φτιαγμένος» άνδρας μπορεί να αντισταθεί.

Μπήκε στο δωμάτιο με μεγάλα κέφια. Κάθισε στην μεγάλη δερμάτινη πολυθρόνα και ξεκίνησε ένα αρκετα ερεθιστικό sex show, βγάζοντας σιγά σιγά το μοναδικό της ρούχο και χαϊδεύοντας το «γατάκι» της γλύφοντας ταυτόχρονα τα δάχτυλα της.
Η ανόρθωση είχε ήδη αρχίσει…..
Ήλθε δίπλα μου και αρχίσαμε. Μοναδικά προκαταρκτικά. Φιλιά σε γλειψίματα σε όλο το σώμα. Χάδια, αναστεναγμοί, πρόστυχες ματιές. Εγλυφε τις ρώγες της, όσο και εγώ ασχολιόμουν με το υπόλοιπο σώμα της.
Άκρως ερεθιστικά βογκητά, όσο την έγλυφα στα αυτιά. Δεν θέλω να γίνω κουραστικός με περισσότερες λεπτομέρειες.
Και μετά ΤΟ στοματικό. Καθηγήτρια. Εναλλαγές ρουφηγμάτων, με γλειψίματα. Φτυσίματα, δεν χρησιμοποίησε καθόλου χέρια, το απόλυτο deep throat. Δεν ήταν φυσικά δυνατόν να ξεφύγουν τα @@κια από τις διαθέσεις της.
Δεν θυμάμαι πόσες στάσεις αλλάξαμε στο sex. Το κρεβάτι, η πολυθρόνα, στα όρθια ήταν κάποια από τα σημεία του δωματίου που διαδραματίστηκε η όλη διαδικασία. Απόλυτος σύμμαχος μου οι προηγηθήσες μπύρες και η κούραση της ημέρας, για πολύ παραπάνω διάρκεια από τα standard μου.
Αυτό δεν φάνηκε να ενοχλεί καθόλου την Πενυ. Όσο για συμμετοχή. Τα πάντα-όλα. Σφικτές αγκαλιές, γλειψίματα, φιλιά, αναστεναγμοί, έντονα βογγητα κατά διαστήματα. Στα τέσσερα μας βρήκε το τέλος και μου έκανε και παράπονο που δεν κράτησα κι΄άλλο !!!
Συνεχίσαμε με κουβέντα σε πολύ φιλική ατμόσφαιρα. Φιλάκι, και αποχώρηση.

Ότι και να πω γι΄αυτή την κοπέλα είναι λίγο. Πραγματικά είναι άψογη στην δουλεία της. Κάνει τα πάντα για να περάσει καλά ο άνδρας που θα βρεθεί μαζί της και τιμάει στο έπακρον τα χρήματα που παίρνει. Δικαία, πιστεύω, θεωρείται ένα από τα κορυφαία ονόματα αυτό τον καιρό.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Πένυ , που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 02, 2010
Όνομα κοπέλας
Πένυ
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια