Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 580485
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Από τις τελευταίες στάσεις τα σημερινής τσάρκας το Πειραιώς 193, οπού συνάντησα την Κωνσταντίνα.
Από τις πλέον γνωστές και «εγγυημένες» κοπέλες του χώρου.
Μελαχρινή, με στητό φυσικό στήθος, ωραία περιφέρεια, Σωστές αναλογίες, sexy πρόσωπο με εκφραστικά μάτια. Φορούσε μόνο μια super μινι φούστα που ίσα ίσα κάλυπτε τα απόκρυφα σημεία.

Το δωμάτιο αξιοπρεπές, με ντουζιέρα, σφραγισμένη πετσέτα, με σωστό διακριτικό φωτισμό. Αφού τελείωσε με τους συναγωνιστές που προηγούντο έφθασε.
Γελαστή, φιλική, μιλήσαμε για αρκετή ώρα, ενώ ταυτόχρονα με χάιδευε πολύ τρυφερά σε όλο το σώμα.
Με πολύ καλά προκαταρκτικά ξεκίνησε η «διαδικασία» Γλειψίματα και πιπιλίσματα του στήθους, του λαιμού και των αυτιών μου. Ταυτόχρονα χάδια στο “μικρό Cheyenne” ενώ δεχόταν και την ανάλογη περιποίηση και από πλευράς μου.
Το στοματικό της Κωνσταντίνας με τρελαίνει. Πολύ καλή τεχνική, βαθύ αισθησιακό. Σε όλη την διάρκεια του στοματικού δεν σταμάτησε με τα δάχτυλα της να με «γαργαλάει» στα @@κια, Πονηρές ματιές, με έφτασε στα όρια μου. Το κατάλαβε και σταμάτησε.
Στο sex επίσης πολύ καλή. Πολλές εναλλαγές στάσεων, ξεκίνημα με ιππασία από μέρους της και τέλος στα τέσσερα, ενώ ενδιάμεσα αλλάξαμε άλλες δυο – τρεις στάσεις. Η συμμετοχή της υψηλού επιπέδου, με διακριτικούς αναστεναγμούς χωρίς υπερβολές, ερεθιστικές εκφράσεις του προσώπου της, δάγκωμα των χειλών της, σφικτές αγκαλιές….
Συνεχίσαμε για λίγο την κουβέντα και μετά το τέλος, με κύριο θέμα τις καλοκαιρινές διακοπές που έρχονται. Όμως έπρεπε να φύγει μιας και το κουδούνι δεν είχε σταματήσει να χτυπάει. Με χαιρέτησε με ένα σταυρωτό φιλί.

Όπως έγραψα και στο ξεκίνημα η Κωνσταντίνα είναι από τα «στανατρακια» του χώρου. Αν και νεαρή ξέρει τα μυστικά του sex, και δεν διστάζει να κάνει τις γνώσεις της πράξη.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Κωνσταντίνα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2010
Όνομα κοπέλας
Κωνσταντίνα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
583
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού