Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 364 10
Sex Studio
414884
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Εχοντας δει φωτογραφιες της εν λογω κοπελας η οποια ειναι εντυπωσιακα πληθωρικη
Και παιρνωντας πληροφοριες απο τον Τσεγγιεν εδω, ειπα να δοκιμασω για δευτερη φορα στην ζωη μου σε στουντιο....
Ειναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ομως και θα εξηγησω το γιατι....
Μπαινω στο εν λογω μαγαζι και συναντω την ευγενεστατη τσατσα (δεν ρωτησα ονομα)ειδα και την κοπελα μου αρεσε και μπηκα
στο δωματιο ρωταω την τσατσα τι προγραμματα διαθετει η κοπελα και παιρνω των 100 ευρω με εξτρα χρονο σοου 69 ισπανικο κτλ
Μπαινει η κοπελα λοιπονκαι εγω απο περιεργια ενεργοποιω τον χρονογραφο του ρολογιου με τροπο ....
Η διαθεση της κοπελας αν και πολυ ευγενικη ηταν απολυτα ''φτιαχτη'' σε σημειο που σε ξενερωνει
Παμε στο ζουμι μετα τις χαιρετουρες και τις συστασεις....
Πιπα μετρια.... Γλυψιμο πολυ καλο παντου, ομως δεν ρουφαει μπαλες... Το γλυψιμο ειδικα στο αυτι και λαιμο με ξετρελανε...
Συμμετοχη πολυ ΨΕΥΤΙΚΗ και φαινοταν....
Στασεις μολις 3 και στα γρηγορα ενω το 69 ηταν για γελια ουτε δακτυλο δεν αφηνε να βαλεις ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΑΞΙΖΕ ΛΙΓΟ...
Εφοσον ξενερωσα δεν εκανε και τιποτα να με φτιαξει...
Ποιος εξτρα χρονος και σοου ? αυτα ουδολως εγιναν και ας πληρωθηκαν
Απλα με τελειωσε με ΕΝΔΟΠΑΛΑΜΙΚΗ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΙΣΗ που μπορουσα να την κανω και σπιτι μου τζαμπα !!!!! ΚΑΤΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ 100 ΕΥΡΩ...
Πληροφορω τους συνναγωνιστες οτι η συννευρεση αυτη ....
Μολις εκλεισα τον χρονογραφο του ρολογιου μου και αφου η κοπελα αποχωρησε απο το δωματιο......
ΕΙΧΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΟΛΙΣ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ 100 ΕΥΡΩ !!!!!
Ειναι κριμα και αδικο να δουλευουν τον κοσμο ετσι, διοτι με 100 ευρω θα μπορουσα να παω σε 5 διαφορετικες επαγγελματιες
και να ευχαριστηθω το ιδιο η και καλυτερα ..... Χ5 ομως !!!!!
Οι προπληρωμενες υπηρεσιες δεν τηρηθηκαν ολες ΣΟΟΥ ΚΑΙ ΕΧΤΡΑ ΧΡΟΝΟΣ....
Το ντουζ ειχε πλακα αφου κανενας δεν το χρησημοποιει μαλλον αφου ειχε ξεχασμενο ενα σφουγγαρι σαμπουαν κτλ και δεν υπηρχε ΠΕΤΣΕΤΑ !!!
ΝΩΝΤΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΗΤΑΝ ΞΕΠΕΤΑ ΤΕΛΙΚΑ !!!!!
ΤΣΕΓΓΙΕΝ ΑΜΑ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ
ΤΟΤΕ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ.......
Και παιρνωντας πληροφοριες απο τον Τσεγγιεν εδω, ειπα να δοκιμασω για δευτερη φορα στην ζωη μου σε στουντιο....
Ειναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ομως και θα εξηγησω το γιατι....
Μπαινω στο εν λογω μαγαζι και συναντω την ευγενεστατη τσατσα (δεν ρωτησα ονομα)ειδα και την κοπελα μου αρεσε και μπηκα
στο δωματιο ρωταω την τσατσα τι προγραμματα διαθετει η κοπελα και παιρνω των 100 ευρω με εξτρα χρονο σοου 69 ισπανικο κτλ
Μπαινει η κοπελα λοιπονκαι εγω απο περιεργια ενεργοποιω τον χρονογραφο του ρολογιου με τροπο ....
Η διαθεση της κοπελας αν και πολυ ευγενικη ηταν απολυτα ''φτιαχτη'' σε σημειο που σε ξενερωνει
Παμε στο ζουμι μετα τις χαιρετουρες και τις συστασεις....
Πιπα μετρια.... Γλυψιμο πολυ καλο παντου, ομως δεν ρουφαει μπαλες... Το γλυψιμο ειδικα στο αυτι και λαιμο με ξετρελανε...
Συμμετοχη πολυ ΨΕΥΤΙΚΗ και φαινοταν....
Στασεις μολις 3 και στα γρηγορα ενω το 69 ηταν για γελια ουτε δακτυλο δεν αφηνε να βαλεις ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΑΞΙΖΕ ΛΙΓΟ...
Εφοσον ξενερωσα δεν εκανε και τιποτα να με φτιαξει...
Ποιος εξτρα χρονος και σοου ? αυτα ουδολως εγιναν και ας πληρωθηκαν
Απλα με τελειωσε με ΕΝΔΟΠΑΛΑΜΙΚΗ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΙΣΗ που μπορουσα να την κανω και σπιτι μου τζαμπα !!!!! ΚΑΤΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ 100 ΕΥΡΩ...
Πληροφορω τους συνναγωνιστες οτι η συννευρεση αυτη ....
Μολις εκλεισα τον χρονογραφο του ρολογιου μου και αφου η κοπελα αποχωρησε απο το δωματιο......
ΕΙΧΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΟΛΙΣ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ 100 ΕΥΡΩ !!!!!
Ειναι κριμα και αδικο να δουλευουν τον κοσμο ετσι, διοτι με 100 ευρω θα μπορουσα να παω σε 5 διαφορετικες επαγγελματιες
και να ευχαριστηθω το ιδιο η και καλυτερα ..... Χ5 ομως !!!!!
Οι προπληρωμενες υπηρεσιες δεν τηρηθηκαν ολες ΣΟΟΥ ΚΑΙ ΕΧΤΡΑ ΧΡΟΝΟΣ....
Το ντουζ ειχε πλακα αφου κανενας δεν το χρησημοποιει μαλλον αφου ειχε ξεχασμενο ενα σφουγγαρι σαμπουαν κτλ και δεν υπηρχε ΠΕΤΣΕΤΑ !!!
ΝΩΝΤΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΗΤΑΝ ΞΕΠΕΤΑ ΤΕΛΙΚΑ !!!!!
ΤΣΕΓΓΙΕΝ ΑΜΑ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ
ΤΟΤΕ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ.......
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 27, 2010
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού