Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 75 10
Sex Studio
101374
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επίσκεψη στις 1 και κάτι το βράδυ. Δυο δωμάτια γεμάτα 1 άδειο καθόμαστε και περιμένουμε. Σκάει μύτη το μωρο. Ξανθό πολύ ωραίο σωματάκι βυζάκι γύρω στο 2. Η μάπα της δεν λέει πολλά. Ξεκινάει απο 30απλό 40 15ακι, 50 ισπανικο 60γλυψιμο παραπέρα δεν ρωτήσαμε. Μπήκα και περίμενα μετά απο κανα 10λεπτο ήρθε. Με καβαλάει αφού είπε γεια και αρχίζει να τρίβεται πάνω στο πούτσο μου και να με ρωτάει γουστάρεις μωρό σου αρεσει και τετοια καβλιάρικα. Μετά απο λίγο βγάζει και τα εσώρουχα και αρχίζει να τρίβεται πάλι επιανε τον πούτσο μου και τον χτυπούσε στο μουνάκι της ενώ είχε ξαπλώσει πάνω μου και μου έδεινε τις φυσικές βυζάρες της για γλύψιμο αν και νορμαλ στο μέγεθος προς μικρά δεν χόρτενα να τα ρουφάω. Τρελο τρίψιμο πάνω στη πούτσα λες και προσπαθούσε να με κάνει να χύσω εκεί, περίμενα να κάνει κίνηση για πίπα κτλ αλλα μπα. Την ξαπλώνω πάει να βάλει την καπότα και απο ότι κατάλαβα ήθελε να την γαμήσω. Τις λέω πίπα ξενερωνει 1η φορά, ξαπλώνω με γλύφει ούτε 10δεύτερα την βάζω απο μπροστά της τον χώνω δεν περνάν 10 δευτερα τελείωσες? Της λες μωρη μαλάκο μ ήρθε να της πω ζωων δεν νιώθεις θεο... Αυτή κομοδινάκι κοιτούσε το ταβάνι, καμία κίνηση ή εκφραση. Λες και γαμούσες νεκρή απο την άκρη του ματιού την έπιασα να σκαλίζει την μύτη της ξενέρα 2η. Ξανα ρωτάει τελείωσες ε με τα χίλια ζόρια τελείωσα και δρόμο. Δεν ξέρω άμα φταίει το απλό 30 ή είναι έτσι η όλη φάση.
Αυτά που κράτησα απο την όλη επίσκεψη είναι μου άρεσε πολύ η όλη φάση με τα "προκαταρκτικά" και η αίσθηση του στήθους της, ξενέρωτη στο μετά. Αμα είναι να μας φτιάχνεις και να μας ξενερώνεις στο μετά, τράβα σφουγγάρισε κανα σπίτι...
Η κοπέλα δεν είναι η Εμμανοέλλα που δούλευε εδώ παλιά.
Αυτά που κράτησα απο την όλη επίσκεψη είναι μου άρεσε πολύ η όλη φάση με τα "προκαταρκτικά" και η αίσθηση του στήθους της, ξενέρωτη στο μετά. Αμα είναι να μας φτιάχνεις και να μας ξενερώνεις στο μετά, τράβα σφουγγάρισε κανα σπίτι...
Η κοπέλα δεν είναι η Εμμανοέλλα που δούλευε εδώ παλιά.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 21, 2010
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλλα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού