Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 93 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
αδερφια αυτη τη φορα θα παω κοντρα στο ρευμα διοτι οπως διαβασα εδω,οσοι κριτικαρανε την αντριανα εγραψαν αρνιτικα.Την τεταρτη 9/6 λοιπον πηγα κατευθειαν στην εν λογο ρουμανα μιας και μια φορα που την ειδα και δεν περασα ο ιδιος περασε ομως ο συνασωνιστης που μπουρδελοτσαρκαραμε μαζι και μου περιεγρεψε λεπτομερεστατα τα συμβαντα.εκ πρωτης οψεως μια κοπελα μετριου αναστιματος ξανθη,οχι και τοσο ευδιαθετη,μετρια μασταρια,όσο για πιο κάτω?40 χρονια βαρελάς τετοιον πατο δεν ξανάδα και κατι ποδαρες ποδοσφαιριστη καλοσχηματισμενες ομως.μπαινω με το απλο των 40.μπαινει λοιπον η κουκλα και μετα απο λιγα προκαταρκτικα μου φοραει το τσουβάλι.η πιπα της ωραια,εγω εν τω μεταξη στη θέα της περιφεριας της κοντεψα να χυσω.με ρωταει πως θελω και τη λεω να καθησει στο θρόνο,καθησε με προσοπο προς τα μενα και χοροπηδουσε μετα εκανε μεταβωλή οπου ειχα και καλητερη θέα στον κολο της,στην συνέχεια στηθηκε στα 4 και με προσκαλεσε επιτακτικά και καυλομένα εγω όμως τοσο μαγνητισμένος που ήμουν απ τον κολο της αρχισα τα μακροσκελη γλιψιμοδαγκώματα στα κωλομέρια που τα συνοδευα με καταλληλα επιφωνήματα.Κάποτε ομως επρεπε να σταματησω (δυστηχως).τον βάζω λοιπον με σταση στα 4 (ντογκισταιλ)και στη συνεχεια την σπρωχνω και περνει την μπρούμιτη σταση ενω εγω της κάνω καμψεις.μετα απο αρκετα σφυροκοπιματα φτάνω σε εναν σχεδον εκοφαντικο (ουτε οι βουβουζελες στο Νέλσον Μαντέλα στάντιουμ τόσα ντεσιμπέλ)οργαΝΙσμο.αφου ξεκαβαλικεψα ξαπλωσα και χάζευα αυτην και τον ποπό της καθως ντηνόταν.Οταν ντηθηκε με φιλισε στο στόμα χαμογέλασε και έφυγε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 09, 2010
Όνομα κοπέλας
Αντριάνα
lastpontian
Μέλος
12
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια