Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Από καιρό διάβαζα τα καλύτερα για την Άννα-Μαρία και μου είχε δημιουργηθεί η περιέργεια να την γνωρίσω και από κοντά.Βέβαια ήμουν αρκετά επιφυλακτικός μιας και οτι γράφεται δεν ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα και εξαρτάται κατά πολύ από τα "γούστα" του κάθε "συμπολεμιστή".Ετσι πήρα την απόφαση να κάνω την επίσκεψη μου την Παρασκευή γύρω στις δώδεκα το μεσημέρι.Επειδή είχα ξαναπάει στο εν λόγω στούντιο πριν αρκετό καιρό,συνάντησα μια ευχάριστη έκπληξη στο δωμάτιο.Είχε προστεθεί νιπτήρας κάτι που θεωρώ απολύτως απαραίτητο και μεγάλο μείον όταν δεν υπάρχει.Καταρχήν η κυρία επι της υποδοχής ήταν ευγενέστατη και προσφέρθηκε αμέσως να με ρωτήσει αν ήθελα να με κεράσει κάτι.Εγώ αρνήθηκα μιας και δεν έβλεπα την ώρα να περάσω μέσα με την Αννα-Μαρία.Πήρα λοιπόν το πρόγραμμα των 50 ευρώ και περίμενα.Μετά από κανένα πεντάλεπτο εμφανίζεται και η κοπέλα στο δωμάτιο με μια διάθεση εξαιρετική.Εξωτερικά έχει πλούσια προσόντα,ειδικά στην περιφέρεια όπου είναι αχτύπητη,πανέμορφο φυσικό στήθος και ύψος γύρω στο 1.70.Ξεκινήσαμε με προκαταρκτικά όπου διαπίστωσα πως ότι έχει γραφτεί σε προηγούμενες κριτικές ειναι 100% αληθές.Η συνέχεια ήταν ανάλογη και ο τερματισμός ήρθε αναπόφευκτα μετά την αλλαγή δυο-τριών στάσεων.Η Αννα-Μαρία είναι κοπέλα που ενδιαφέρεται ο πελάτης να φύγει ικανοποιημένος,χωρίς να βιάζεται και να συμπεριφέρεται τυπικά όπως πολλές άλλες κοπέλες.Είναι ευχάριστη με αίσθηση χιούμορ και κάνει τα πάντα ώστε ο πελάτης να μην ξενερώσει ούτε για ένα δευτερόλεπτο.Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν το ενδιαφέρον της και η φροντίδα της να με κάνει να αισθανθώ σα να βρίσκομαι με την κοπέλα μου.Αυθόρμητη,γλυκιά,με ευγένεια ψυχής και πολύ ανθρώπινη για έναν χώρο που δεν συναντάς τέτοιες ευκαιρίες.Όπως της είπα και μετά και μπορώ να το καταθέσω και ανεπιφύλακτα και σε εσάς η Άννα-Μαρία είναι τουλάχιστον ισάξια σε χαρακτήρα,συμπεριφορά και τρόπους με την Πάολα και σίγουρα την αντικαθιστά επάξια.Πραγματικά τιμάει τα χρήματα που διαθέτεις και ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο που δεν μπορεί τίποτα να πηγαίνει χαμένο.Άννα-Μαρία αισθάνομαι πολύ τυχερός που σε γνώρισα και να είσαι σίγουρη οτι θα τα ξαναπούμε σύντομα.
ΥΓ:Η βαθμολογία εννοείται οτι ειναι 10 με τόνο σε όλα,αλλά δεν επιτρέπεται γιατί έχω κάνει λίγες κριτικές.
ΥΓ:Η βαθμολογία εννοείται οτι ειναι 10 με τόνο σε όλα,αλλά δεν επιτρέπεται γιατί έχω κάνει λίγες κριτικές.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 18, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού