Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 582572
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τεταρτη βραδυ και αφου επεσε λιγο η ζεστη λεω δεν ριχνουμε κανενα πουτσο?
Προσβαση ανετη με parking ακριβος απο κατω ,το μαγαζι οπως παντα αρκετα καθαρο και ευγενικοτατη τσα τσα.
Βγαινει η Παμελα στο σαλονι και λεω εδω ειμαστε.........
Αρκετα καυλιαρα φατσα με φοβερο κωλαρακι και βυζι τουμπανο....
Πειρα το προγραμμα με sexshow και δεν το μετανιωσα.
Αρκετα ζωηρα και και εκφυλα παιχνιδια με τον δονητη της που σε ορισμενες φασεις εδειχνε να το γουσταρει και αλλαζε και πολλες στασεις με καλλυτερη αυτη που εκατσε μπροστα μου με τερμα ανοιχτα τα ποδια και το μουνακι της σχεδον στα μουτρα μου και τον δονητακο ολο μεσα.....
Αφου με εκανε turbo αρχισε τα χαμουρεματα και τα τριψιματα και αρχισε μια αρκετα καλη πιπα βαθια και ζουμερη και χωρις χερια με σχετικο σαλιαρισμα στα μπαλακια ,ενω της χαιδευα το μουνακι....
Στο γαμισακι τωρα πολλη καλη συμετοχη απο μερους της με πολλες εναλαγες στασεων και φοβερες κραυγουλες χουφτωματα
και αρκετα υγρο μουνακι.Στα τεσσερα το μωρο απλα δεν παιζετε και αμα παρεις και τον ελενχο γουσταρεις με χιλια.
Εγω αυτο που γουσταρα πολλη ειναι οτι ενω ειναι μια πορνοφατσα και γουσταρει να γαμιετε(κατα τα λεγομενα της) βγαζει ενα ντροπαλο που σε καβλωνει καργαααααα.......
Καταθεση απο μερους μου ,χωρις καμια βιασυνη και μετα απο κανενα εικοσαλεπτο και ενω ειχαμε γινει και οι δυο μουσκεμα στον ιδρωτα ,με το μωρο απο πανω μου και γυρισμενο με την πλατη προσ τα μενα και να της χαιδευω την κωλαρα!!!!!!
Γενικα μια καλη προταση.....
Στο προγραμμα της εχει και ακα και πρωκτικο......αλλα εγω σε αυτα ειμαι λιγο παλαιων αρχων...:-)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 16, 2010
Όνομα κοπέλας
Πάμελα
Μέλος
8
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού