Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πανε μερικες μερες οπου εγινε επιδρομη με σκοπο πρωκτικο προγραμμα, και αναμεσα στις γκομενες που πηρα ηταν και η Λιντα απο το πατση 40. Εχω γινει μονιμος πλεον εκει μεσα! Ευγενεστατη και με χαμογελο η κοντουλα υπηρεσια, μου λεει τα προγραμματα και πριν τελειωσει της δινω το 100ευρω και μπαινω. Η Λιντα γενικα ειναι ομορφη, λεπτη γκομενα, βεβαια ειναι λες και εχει φωτοφοβια καθως εχει τα μαλλια μπροστα απο το προσωπο της, οχι οτι με πειραξε βεβαια. Εμπειρη γκομενα, κοφτο λεξιλογιο και φρασεολογια, χωρις ομως να ειναι αποτομη και αλλα τετοια. Πιπα γαματη μπορω να πω, σπανια γουσταρω την πιπα στα studio-μπουρδελα, αλλα ειχε τον τροπο της! Σε μια φαση μου τον εφτυσε κιολας, πραγμα που προσωπικα τρελαινομαι να το βλεπω. Εγλειψε και τα @@ για αρκετη ωρα, βεβαια για να μη χυσω και παει χαμενο το πρασινο χαρτονομισμα, την σταματησα και την εβαλα στα τεσσερα. Μπηκα κατευθειαν σε κωλο, γιατι αμα σπαταλουσα χρονο στο μουνι θα πηγαινα πριν την ωρα μου! Η γκομενα αν και εχει φαει αρκετα απο πισω, ειναι σχετικα σφιχτη και το καλο ειναι οτι αντεχει κιολας. Δεν σου λεει δηλαδη πιο σιγα ποναω και τετοια. Μετα το πισωκολλητο την εβαλα με τα ποδια κλειστα στο πλαι και εδινα ωσπου εχυσα. Δεν εφυγε με την μια, αραξε για μερικα λεπτακια μεχρι να ηρεμησω και εγω, και μετα απο δυο τρεις κουβεντες χαιρετηθηκαμε και εφυγε. Ωραια φαση, ναι μεν δεν δινεις ευκολα πλεον τοσα λεφτα στις μερες μας αλλα ηταν κατι που με εφερε στα ισα μου!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2010
Όνομα κοπέλας
Λίντα
Υπηρεσίες
underexposed321
Μέλος
48
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική