Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 138 10
Sex Studio
155876
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
τα λογια ειναι περιττα.....οσοι φοβουνται να δοκιμασουν κατι διαφορετικο...τα κουβαδακια τους και σε αλλη παραλια...ειναι θεα η γυναικα το ζει αυτο που κανει και το γουσταρει κυριως....αυτα τα παρακατω ειναι λογια δικα της... της λεω πως και τοσο ορεξατη???και μου λεει ετσι ειμαι και ετσι ΠΡΕΠΕΙ......να ειμαι γιατι αυτη ειναι η δουλεια μου και εσυ πληρωνεισ για αυτο...αυτη η μικρη εισαγωγη για να καταλαβετε ποσο μπροστα ειναι η εν λογω κοπελα...αν και λιγο μεθυσμενος απο της μπυρες στο γκαζι ενιωσα ετοιμοπολεμος με το που την αντικρυσα και αρχισε η τσατου να την εκφωνει...κορμι λαμπαδα...βυζι απιστευτο...ματαρες απο αλλο κοσμο...ετσι και εγω δεν αργησα και μπηκα αμεσως στο δωματιο(κα8αρο μεν αλλα χωρις κλειστη πετσετουλα )με το μπαινει μεσα εχει προστακτικο υφος που με εφτιακσε αμεσως....στην αρχη κανει κατι ωραιες και περιεργεσ τουμπιτσες στο κρεβατι αλλα τα κανει ολα με στυλ και καβλωμενη εκφραση οποτε δεν με χαλασε...ξεκινανε χαιδεματα φιλια με ωραιο υφος οπως ξανατονιζω....πιπα απιστευτη με φουλ φτυσιμο και τις μπαλες...διαλεξα εγω μετα να την παρω στα 4 μπασ και κρατηθω λιγακι παραπανω...αρχιδια μαγκες πηρε εκεινη τον ελεγχο χτυπιοταν και αγκομαχουσε σαν τρελη καιτο αποτελεσμα το καταλαβατε.....ευγε νικολ...see you soon...
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού