Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λοιπόν... Έχω να γράψω κριτική πολύ καιρό. Η κοπέλα αυτή, κατά την γνώμη μου είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί μάλλον στη ζωή μου. Δεν είναι σίγουρα η πιο όμορφη που κυκλοφορεί στα studio αυτή τη στιγμή. Βέβαια αν φτιαχτεί και μακιγιαριστεί κατάλληλα θα είναι 5 φορές καλύτερη... Έχει πολύ όμορφο σώμα, και η συμπεριφορά της είναι απίστευτη. Εκτός ίσως από την Πάολα καμιά άλλη δεν μου έχει φερθεί έτσι. Η κοπέλα έχει τρόπο να φέρεται στους άντρες και να τους φτάχνει. Είναι σαν να είσαι με την γκόμενά σου. Και είναι καυλιάρα, της αρέσει να το κάνει... Την ώρα που τελείωνα και είχα πολύ καιρό να τελειώσω τόσο έντονα, με κοίταγε με καυλιάρικο βλέμμα και μετά μου είπε ότι της αρέσει να βλέπει τα πρόσωπα των ανδρών όταν τελειώνουν και την φτιάχνει να τους βλέπει να το ζουν!!! Κατάλαβε επίσης πως μου αρέσουν τα πόδια και μου τα άφησε να τα γλύφω την ώρα που την πήδαγα με πολύ δύναμη ιεραποστολικά... Μπράβο Βίκυ... Ας είσαι καλά... Με έκανες πύραυλο. Θα με ξαναδείς οπωσδήποτε... Δεν μπορώ να σου βάλω 10, αλλοιώς αυτός είναι ο βαθμός που σου αξίζει... Δεν μπορώ να βάλω ΗΜ/ΝΙΑ. Κυριακή, 13/03 κατά τις 12:00

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 13, 2010
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Υπηρεσίες
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια