Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 306 10
Πειραιώς 193
Hot
Sex Studio
582548
Γενική βαθμολογία
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
λοιπόν σκάμε μυτη εγώ και ο μικρός "παθούλης" χαχαχαχα κατά το συγγενές του μικρού cheyenne στο ίδρυμα κατά τη μία και μισή και γίνεται ο χαμός!!!!!!!!!παίρνω λος πούλος και την κάνω για μιά βόλτα στα πέριξ πρίν ξαναεφορμήσω!!!όντως μετά από κανα εικοσάλεπτο ανεβαίνω πάλι,χτυπάω κώδωνα μπαίνω στη τάξη(συγγνωμη μπερδεύτηκα...στον χώρο φιλοξενίας τεμαχιστών)και αραζω.Σε κανα δεκάλεπτο σκάει μύτη το βανεσσάκι όλο σκέρτσο και καύλα και λέω εδώ είμαστε.....κάπου της λέω σε θυμάμαι,μπάς και δούλευες σε κανα στριπ της λέω και μου χαμογέλασε ειρωνικά ότι δηλ.και καλά δεν ήταν δυνατό ποτέ να δουλέψει αυτή σε κωλομπαρο!!!!χαχα ας γελάσω εγώ και ας διαβάσουν οι ιδρυματοποιείς για την κατάντια που έφεραν τα μαγαζιά της συγγρού και των πέριξ στη σημερινή αθλιότητα..Τέσπα...αρχίζει και με παίζει με στησίματα στον καθρέφτη,βλεπω τον υπέροχο πάτο της και γίνονται μέγας "ΠΑΘΟΣ"..βάζει το σκουφί και γίνεται το ελα να δεις....στο πλάι,στα όρθια με τακούνι φορετό στημένη στον τοίχο,στα 4,στα "βλεπιαστά"(παθοβάσειος διαλεκτος)πουρουπού πουρουπού...έκατσα ένα γεμάτο εικοσιπεντάλεπτο και την τελείωσα όπως πρέπει πάντα να τελειώνει ένας τιτανομεγιστοτεράστιος πορνογάμης(παθοβάσειος διάλεκτος αγκέν)...δηλ.αλά καρέα και κυρ βασίλη store!φτυστά και πατωματέξ φλοκέξ.Έτσι και επήλθε το τέλος!!!!!καλή γενικά με έφτιαξε ωραία και καυλερά το μουνάκι.....εύγε γιατί από τις τελευταίες φορές που πήγα γενικά σε στούδιο δεν είχα και τις καλύτερες εμπειρίες...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 13, 2010
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού