Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Δευτέρα μεσημέρι και είχα βάλε στο μάτι από καιρό την Εμανουέλλα από τις φωτογραφίες στο site. Η πραγματικότητα δεν διαφέρει. Τρελό μωρό ψηλό, ξανθό, πολύ λεπτή με ένα άσπρο σετάκι όπως στις φώτο. Πήρα το 69 με 60€. Μετά από 10 λεπτά έρχεται και χωρίς πολλά - πολλά (δεν μιλάει πολύ) με βάζει κάτω και αρχίζει τα τριψίματα. Μου βάζει το στήθος στη μούρη και αρχίζω την δουλειά. Είναι σιλικονάτο τριάρι. Μετά από λίγο όπως είμαι ανάσκελα καθίζει πάνω στο προσωπό μου έτσι ώστε να την βλέπω και αρχίζω το γλύψιμο. Δεν θυμάμαι πόση ώρα. Ταυτόχρονα φιαχνότανε και έβαζε κατά περιόδους το χέρι της και το έτριβε. Κουράστικα και την έβαλα κάτω και συνέχισα να την γλύφω στο επίμαχο σημείο. Γύρισε και μου έκανε μια πίπα καλή με δυό τρία περάσματα από τα παπάρια. Ήλθε από πάνω και τα είδα όλα. Τι κούνημα ήταν αυτό. Με σύνθλιψε εμπρός πίσω και όχι πάνω - κάτω. Αρκετή ώρα μετά την έβαλα στο πλάϊ και την πήδαγα κανονικά όταν με τράβηξε πάνω της μπαίνοντας όλος μέσα και με πίεσε τόσο βίαια που τα κόκκαλα του εκπληκτικού κώλου της με πόνεσαν στη κοιλιά μου. Όπως είναι στο πλάϊ έρχομαι από πάνω και έτσι μπαίνεις μέχρι τέρμα. Λίγο στα τέσσερα και τρελή θέα κώλου. Στο τέλος πίπα πάλι και εκεί τελειώνω. Μισή ώρα τουλάχιστον όλα αυτά. Φάνηκε να την βρίσκει τόσο που κόντεψε να τελειώσει κάποια στιγμή. (Έτσι φάνηκε). Τρελή συμμετοχή. Τέτοιο πράγμα δεν μου έχει ξανατύχει. Τα 60€ είναι πολλά πια, αλλά χαλάλι. Τιμάει την δουλειά και τον πελάτη της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 07, 2010
Όνομα κοπέλας
Εμανουέλλα
Υπηρεσίες
Jupiter1
Μέλος
25
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική