Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 151 10
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η Νατασσα υποτιθετε οτι ειναι η αντικαταστατρια της Μιλανας...θα ελεγα πως ΟΧΙ.!
Η Νατασσα εινα ενα μικροκαμωμενο Ρωσιδακι με καρε καστανο μαλακι, ομορφο προσωπακι με σχιστα ματια, βυζαρες σιλικονατες σκληρες που κατα την γνωμη μου δεν τεροιαζουν με το ολο συνολο του σωματος της, αν ηταν λιγο μικροτερες θα ηταν ταμαμ.! Κωλαρακι πολυ ωραιο οταν ειναι ορθια διαγραφει μια ωραια γραμμη, 26 χρωνων ευγενικο και ψιλοντροπαλη κοπελα μπηκε μεσα στο δωνατιο προθυμη για ολα, αφου της εκανα μια επιθεσηστα ορθια πριν ντυθει εκει καταλαβα οτι σαν αν ψιλοντρεπετε και δαγκωθηκα μηπως ειναι μουφα αλλα ηταν το αντιθετο. Την πεσαμε στο κρεβατι και συνεχιζα να την χαιδευω στο σωματακι της το οποιο μοσκοβολουσε και ειχε και την αναλογη γευση.!! οσπου μου προτεινε να ξαπλωσω και ανελαβε αυτη με χαδακια και τριψιμο με τα βυζακια της σε ολο μου το σωμα, παραληλα με το μπουτι της και μερικες φορες και με το γονατο μου τον ακουμπουσε δεινοντας μια ωραια ευχαρηστηση, περασμα καποτας με το στομα και πιπα καλη σε γρηγορο ρυθμο που στο τελος μου ειπε οτι κουραστηκε και το διαπιστωσα και μονος μου αφου ιδρωσε.! Ιεραποστολικα για αρχη με βογγυτα παρα πολυ πιστευτα και πολυ καυλωτικα, αλαγη απο επανω αφου δεν αρνηθηκε στην ζητηση μου και τα βυζακια της να κουνιουνται σαν τρελα.! τελειωμα στα τεσσερα οπου στυθηκε παρα πολυ ομορφα και συμετεχοντας και αυτη μερικες φορες αφου εμενα ακινητος, φωνουλες και αναστεναγμοι και εδω και τελειωμα. Ξαπλωσα στο κρεβατι και προθυμοποιηθηκε να μου βγαλει και την καποτα αλλα δεν την αφησα, σηκωθηκαμε μαζι και πηγαμε στον νυπτηρα και παρακολουθοντας την να πλενεται χαζευα το ωραιο μικρο κωλαρακι της, με καληνυχτησε και εφυγε...
Η Νατασσα οντως πολυ καλη για τα λεφτα της πιστευω και σε αλλα προγραμματα θα ειναι το ιδιο αποδοτικη, και αν εισαι και πελατης της, ισως βγαλει τον αληθινο καυλιαρικο εαυτο της τοτε θα μπορεσει να μετρηθει στα ισα με την Μιλανα...
Τελος για τις τιμες στο εν λογο ιδρυμα? τσιμπιμενες και με μεγαλη διαφορα σε σχεση με ολα τα αλλα μαγαζια που αρχισανε να ριχνουν τις τιμες του...αυτοι ποτε???

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 06, 2010
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι:
11.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια