Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143488
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Το μπουρδελοστόχαστρο είχε λοκάρει αλλού τελικά την επίθεση την κάναμε σε διαφορετικό στόχο.. λέω ας πάω να τσεκάρω τη Βίκη που λένε τα παιδιά, βγαίνει το μωρό, τι βυζούμπα είναι αυτή!?!?! Βέβαια για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις στους απανταχού βυζολάγνους μιλάω σε σχηματικό επίπεδο. Το βυζί της σαν σχήμα αγγίζει το τέλειο.. ολοστρόγγυλο, σφιχτό στητό.. η ρόγα είναι πεταχτή και γαμάτη, νούμερο πρέπει να είναι 3άρι ή 2,5άρι, γενικά είναι βυζί που φαίνεται καλύτερο στο μάτι παρά στο χέρι αλλά εξαιρετικό όπως κ να έχει.
Η μικρή λοιπόν ακολούθησε την τακτική "καβλώματος" του μαγαζιού κάθησε πάνω στα ποδαράκια του Maaneskyggen ο Maaneskyggen έπιασε το βυζάκι κάβλωσε κ ενώ έλεγα να πάω για το στόχο που είχα προηγουμένος η τσατσά με κινήσεις WWF με έβαλε τελικά στο δωμάτιο.
Τρελό eye contact λές κ την ψάρεψα σε κανένα μπαρ κ ήθελε τον πούτσο μου απεγνωσμένα, πίπα με πολλά γλυψίματα κορμού κ γενικά πολύ γλώσσα σε κεφάλι κ κορμό, χυλόπιτα στην πρόταση γλυψίματος αρχιδιών και μικρή διάρκειας πίπα.
Καβάλημα με δικιά της πρωτοβουλία, εδώ να πώ ότι το σώμα της απο πάνω μέχρι κάτω ήταν είναι πάρα πολύ σφιχτό το κωλαράκι αυτό είναι πολύ ηδονή να το χουφτώνεις! Όσο με καβαλούσε με έπιανε απο το στήθος και με έσφιγγε με δύναμη, το δε μουνί της όταν ήρθε από πάνω μου φάνηκε πολύ στενό!
Την γύρισα μπροστά κ ενώ στην αρχή μου φάνηκε να αντιστέκεται σε πλήρη εισβολή το διόρθωσα γρήγορα μετακινόντας τα ποδαράκια της, σκεφτόμουν να κλέψω λίγη ώρα για να της έλεγα κ από πίσω για να θαυμάσω λίγο κωλάρα αλλά της το χρωστάω για next time. Επίσης στα προγράμματα 40Ε ισπανικό αλλά το κάνει με καπότα οπότε no thanks, ίσως βέβαια αν πίεζα λίγο καταστάσεις να κέρδιζα το βγάλσιμο της καποτίτσας αλλά δεν δοκίμασα. Όχι ότι και τα βυζιά της είναι τα καλύτερα για ισπανικό πάντως.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 06, 2010
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
M
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού