Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 164 10
Sex Studio
143488
Γενική βαθμολογία
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Βικη μελαχρινο πιπινακι απο ουγγαρια, βγηκε στο σαλονακι τοπλεσσ βυζακι στητο με ρωγα μεγαλη και με ενα μαυρο στριγγακι ηρθε την επεσε στα γονατα μου να με καυλωσει και τα καταφερε αφου δεν ειχα βρει και τιποτα καλυτερο για καταθεση χθες βραδυ. Μπηκα μεσα χωρις δευτερη σκεψη. Ηρθε και η μικρα που με το ματι την κανω 19-20 χρωνων, Ελληνικα καθολου ουτε και Αγγλικα. Προσωπακι πολυ ωραιο με γατισια ματια, βυζακι στητο σκληρο με ρωγα που βγαζει ματι, σωματακι γενικα πολυ σφιχτο φενετε οτι ειναι πιπινακι.! Ξεκινησαμε με καποιου ιδους προκαταρτικα στα ορθια γλυφοντας τα βυζακια της και επεξεργαζοντας το σωματακι της, ακολουθησανε στο κρεβατι μερικα χαδακια απο μερους της και περασμα της καποτας με λιγο δυσκολια, πιπα καλη εβαζε μονο το κεφαλακι μεσα με ενδιαμεσα κοιταγματα στα ματια και περνοντας τετοια θεση χωρις να μπωρω να φτανω τιποτα, την βαζω απο κατω για αρχη και αφου λυπανθηκε, η ειδοδο ηταν θα ελεγα στην αρχη ψιλοστενη, δεν ανοιγε τα ποδια της και πολυ με αποτελεσμα να με εμποδιζει να μπω ολος μεσα, αυτη εβγαζε καποιους αναστεναγμους που μοιαζανε σαν πονος παρα ιδωνης, αφου δεν βολευομουνα την ανεβαζω απο επανω οπου εκει εκατσε και τον φορμαρε ολον μεσα κανοντας με να αναρωτιεμε γιατι με ταλαιπωρουσε στην προηγουμενη σταση, τα βυζακια της σε αυτη την φαση ειναι οτι πρεπει.! δεν επαψα να τα πιανω και να τα ρουφαω, σε μια δοση αρχισε να κουραζετε και ταυτοχρονα να ερχετε το τελος μου, την εποιασα απο τα κολωμερια για να την κοντραρω μην μου κατεβει και βαρεσα εγω απο κατω για να τελειωσω.
Η κοπελια αν και την ευχαρηστηθηκα ποιο πολυ απο την Λαουρα, μου φανηκε ολιγο απειρη, θελει λιγο πρακτις στο μελλον διοτι ειναι ωραιο μωρακι και μπορει ανετα να γραψει ιστορια...αλλα εως τοτε να εχουμε να λεμε.!
Η κοπελια αν και την ευχαρηστηθηκα ποιο πολυ απο την Λαουρα, μου φανηκε ολιγο απειρη, θελει λιγο πρακτις στο μελλον διοτι ειναι ωραιο μωρακι και μπορει ανετα να γραψει ιστορια...αλλα εως τοτε να εχουμε να λεμε.!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 05, 2010
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού