Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Σιντυ είναι ένα από τα κορίτσια που "μελετούσα" τον τελευταίο καιρό. Την είχα δει σε τσάρκες, είχα διαβάσει κριτικές είχα πάρει τις πληροφορίες μου…..
Έτσι λοιπόν, μιας και την πέτυχα στην σημερινή τσάρκα δεν έχασα την ευκαιρία.

Πρώτος επισκέπτης της νυχτερινής βάρδιας, όπως μου είπε η υπηρεσία, παρουσιάζοντας την. Κορμαρα, ψηλά πόδια, με σωστές αναλογίες. Κόκκινα μακριά μαλλιά, όχι ιδιεταιρα όμορφη στο πρόσωπο. Ένα τατουάζ σκορπιός, διακοσμούσε την αριστερή της ωμοπλάτη. Piercing στον αφαλό.

Το δωμάτιο δεν θα έλεγα ότι πληγούσε τις προδιαγραφές δωματίου studio. Καθαρό ναι μεν, αλλά πολύ μικρό, καμία παροχή νερού, ούτε καν «καλόγερος» για να κρεμάσουμε τα ρούχα, τα οποία αναγκάστηκα τα άφησα στην μικρή πολυθρονα. Εντονος φωτισμός, καμιά «γουστόζικη» πινελιά.

Σύντομη είσοδος της Σιντυ. Ανοίγει την πόρτα και με πολύ νάζι μου λέει:
-Μπορώ να μπω?
«Φυσικά» ήταν η απάντηση μου.
Ξάπλωσε δίπλα μου και παραμέρισε τα «σκέπαστρα» που κάλυπταν το στήθος της από το μπιχλιμπιδατο σουτιέν που φορούσε. Δεν μου άρεσε σαν κίνηση, αλλά ευτυχώς ήταν το μόνο αρνητικό της όλης υπόθεσης.
Ξεκίνησε με πολύ καλά προκαταρκτικά. Γλειψίματα σε όλο το σώμα, το στήθος τους μηρούς τον λαιμό τα αυτιά. Εξαιρετικό καραμελωμα στα @@κια και γλειψιμάτων στο σώμα συνέχεια. Δεχόταν αδιαμαρτύρητα και τις δικές μου φιλοφρονήσεις.
Στην ιδία φιλοσοφία και το στοματικό. Αρκετά καλό, βαθύ, με πολύ καλή χρήση της γλώσσας, ελάχιστα χρησιμοποίησε το χέρι της, εναλλαγές ρουφηγμάτων, γλειψιμάτων και ταυτόχρονη περιποίηση της γύρω περιοχής και τα @@κια.
Έβγαλε το στριγκακι της και με καβάλησε σαν γνήσιο cow girl. Με προέτρεπε να πιπιλάω το στήθος της, βγάζοντας ερεθιστικούς αναστεναγμούς. Σε όλες τις υπόλοιπες στάσεις που ανταλλάξαμε η συμμετοχή της ήταν αξιοπρόσεκτη, με πιπιλίσματα στο στήθος και λαιμό, αληθοφανή βογκητά.
Μετά το τέλος σύντομη αποχώρηση αφού με καληνύχτισε με ένα πεταχτό φιλί στο στόμα.
Ντύθηκα, βγηκα από το δωμάτιο και οδεύοντας στο άδειο σαλόνι είπα : «Καληνύχτα, ευχαριστώ και καλή συνέχεια». Φωνή βοώντας εν τη ερημω, Άνοιξα την πόρτα και έφυγα χωρίς να πάρω καμία απάντηση……

Η Σιντυ αποδείχτηκε αξία των προσδοκιών μου. Σίγουρα δεν μπορεί να την πει κάποιος καλλονή, αλλά είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, με πολύ καλές επιδόσεις το δωμάτιο. Αυτή την φορά το ένστικτο μου δεν με διέψευσε………

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 04, 2010
Όνομα κοπέλας
Σίντυ
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια