Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143496
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
...1ο μαγαζακι της γυρας, μπουκαρουμε ερποντας ως συνηθως και την πεφτουμε στον καναπε, ερχετε η αναφτρα Λαουρα και καθετε αναμεσα μας να μας χερετησει, τοπλεςς απο επανω το βυζακι της φενοταν σουπερ ουαου.! την παρατηρησα καλυτερα και αμεσως το ποσοστο της για την καταθεση της βραδυας ανεβηκε αυτοματος.! αν δεν εκανε αυτη την κινηση μαλλον δεν θα πηγαινα εκει. Μετα απο την συντομη γυρα ξαναγυρησαμε εκει για να της δωσω το 12αρι μου.!!! ...ειμαι στο δωματιο και μπαινει το μικρο μεσα, της κανω μια ελαφρια επιθεση απο πισω φορμαροντας Τον στο ωραιο κωλαρακι της, με το που εβγαλε τα τακουνια εγινε ενα με το πατωμα.! κοντουλα η Λαουρα η μαλλον κοντοπουτανο μικρο πιπινακι 20 χρωνων απο την Ουγγαρια και μαλιστα μεσα απο την Βουδαπεστη.! ωραιο προσωπακι με ενα σκουλαρικακι στο χειλακι της, βυζακι σφιχτο μεγαλουτσικο, σωματακι σφιχτο ζουμουρλιδικο οπως το χαρακτηρησε καποιος συναθλητης με ωραια πιασηματακια, περνει ωραιες καμπυλες σε ολες τις στασεις, επιδερμιδα απαλη παρα πολυ ωραια, κωλαρακι ολοστρογγυλο αναδυκνιετε τελεια στα τεσσερα, εχει και ωραιες γαμπουλες.! την πεφτουμε στο κρεβατι οπου αρχισανε τα ψιλοπροκαταρτικα που προσφερε αν και τυπικα αξιζανε. Συνενοηση στην Αγγλικη μονον. Πιασηματακια αφηνε ελευθερα παντου ακομα και το μικρο μουνακι της που φενοταν ψιλοστενο. Πιπα καλη κουνουσε το κεφαλι της μαζι με το σωμα της, θελει λιγο προσπαθεια ακομα θα ελεγα. Εκανε την κινηση να ανεβει απο πανω αλλα δεν την αφησα, την ηθελα για μετα αλλα την ξεχασα.!, αρχιζουμε απο κατω οπου συμετειχε με αγγαλιτσες και χαδακια, το μουνακι της στενο μου φανηκε, αν και μου πασαληψε τον πουτσο με κρεμα ενιωθα την καποτα να τσιριζει.! Αλαγη στα 4 και αφου τον ετριψα πανω στην μουναρα της τον εβαλα μεσα, αυτη συμετηχε και εδω αφου καθομουν ακινητος και αναλαμβανε αυτη, ηρθε η καυλα και αφου εγυρα ελαφρια απο πανω της πιανοντας τα απιστευτα σφιχτα φυσηκα βυζακια της τελειωσα ετσι.
Η Λαουρα σηκωθηκε μου προσφερε χαρτι για να σκουπιστω και αποχωρησε απο το δωματιο. Καλη περιπτωση το μικρο δεν λεει οχι πουθενα, δεν δυσανασχετει καθολου, αν την πιεσεις λιγο ακομα πιστευω θα βγαλει καλα γουστα, τα λεφτα της τα βγαζει παντως, αλλα θελει λιγο βελτιωση ακομα, παντως δεν προκειτε να κλαψετε τα λεφτα σας...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 29, 2010
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι:
11.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια