Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352473
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αν και δεν συνηθίζω να γράφω αρνητικές κριτικές γιατί δεν θέλω να ζημιώνω την δουλειά των κοριτσιών, ωστόσω θεωρώ οτι αυτή η κοπέλλα ήταν πολύ προκλητική και έτσι δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην χθεσινή μου επίσκεψη. Φτάνω λοιπόν και η υπηρεσία με υποδέχεται λεγοντάς μου ότι είναι πολύ θερμή στο δωμάτιο, πολύ όμορφη κτλ. Βγαίνει λοιπόν, τη βλέπω και βασιζόμενος στις καλές κριτικές, στα καλά λόγια της υπηρεσίας, και στην ομολογουμένως θεική εμφάνιση της, αποφασίζω να περάσω παίρνοντας το απλό πρόγραμμα.
Έρχεται μετά από μερικά λεπτά με χαιρετάει και μετά μούγγα! Καμμία προσπάθεια απο μέρους της να σπάσει ο πάγος. Της μιλάω και δεν απαντάει! Εν ολίγοις, αρκέστηκε μόνο στην βασική εποικοινωνία όσο δηλαδή να γίνει η δουλειά και μετά να σηκωθεί να φύγει. Αρχίζει να ακουμπά το στήθος της επάνω μου εντελώς βαριεστημένα και το ίδιο βαριεστημένα με κοίταγε. Όπως καταλαβαίνετε με τέτοιο ξενέρωμα δύσκολα μπορούσε να μου σηκωθεί. Παρόλα αυτά με το που μισοσηκώθηκε μου φόρεσε προφυλακτικό. Η πίπα σαφώς καλύτερη αλλά πάντα με το ίδιο βαριεστημένο υφος σαν να προσπαθούσε να μου υπενθυμίσει κάθε στιγμη ότι κανει αγγαρεία και ότι μου κάνει χάρη που κάθεται μαζί μου.
Εδώ να σημειώσω ότι ούτε χλέμπουρας είμαι ουτε μεγάλης ηλικίας, καθαρότατος, ευγενικότατος και με πολύ καλη συμπεριφορά και σεβασμό απέναντι στην κοπέλλα. Τέλος πάντων, το κάνουμε ιεραποστολικά μπας και με την θέα του κορμιού της καταφέρω να φτάσω στο τέλος. Πάλι με κοίταγε σαν νεκρή και έτσι άρχισε να μου πέφτει. Τον βγάζω έξω, μου τον παίζει αυτή την φορά με εμφανώς ξινισμένη μούρη και έτσι την σταματάω τον παίζω μόνος μου όπου και τελείωσα. Σηκώνεται, ντύνεται χωρίς να πει λέξη με χαιρετάει και φεύγει. Η όλη φάση κράτησε 9 λεπτά. Δεν καταλαβαίνω αυτη την συμπεριφορά απο την στιγμή που δεν υπήρχε κανεις άλλος να περιμένει. Νομίζω ότι μερικές έχουν καβαλήσει το καλάμι και κάνουν ότι γουστάρουν. Τώρα ειδικά με την οικονομική κριση που ψάχνουν με τα κυάλια τους πελάτες το θεωρώ πρόκληση αυτή την συμπεριφορά. Επειδή πιστεύω ότι μπορούσε κσι καλύτερα, απλά επίτηδες συμπεριφέρθηκε έτσι, ίσως να είχε τσαντιστεί πριν. Αν δεν της αρέσει αυτη η δουλειά δεν είναι υποχρεωμένη να την κάνει. Αυτό το στούντιο με έχει συνηθίσει σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πχ Φρίντα οπότε να θεωρήσω ατυχές το γεγονός. Εννοείται οτί με την συγκεγριμένη δεν υπάρχει πιθανότητα να ξαναπάω...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 28, 2010
Όνομα κοπέλας
Ελένη
vaglis
Ενεργό Μέλος
41
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια