Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 70 10
Sex Studio
85962
Γενική βαθμολογία
4.1
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Να ξεκινησω με μια συμβουλη στον απο κατω συναγωνιστη (donator) : Εκτος και αν σου περισευουν τα 100 για full προγραμμα να τα δωσεις και θα εξηγησω παρακατω.
Σκαω χτες και δεν δουλευε οποτε παω σημερα το πρωι. Ευγενεστατη η υπηρεσια,ωραιος χωρος και καθαρος. Σκαω 80 ευροπουλα για ελ.στοματικο και ανεβαινω στο δωματιο. Ανεβαινει και με το που ανοιγει την πορτα μου λεει: "Ντους εκεις κανει?" , "Να κανω" της λεω. Τελειωνω,παω στο δωματιο και εχει κατσει σε σταση εμβρυου...Ξαπλωνω,συνεννοηση σε εγγλεζικα και λιγα ελληνικα, επειτα απο κατι πιπες που ελεγε οτι πινει βιταμινες ( 0 σεξουαλικοτητα ) καθεται απεναντι μου,ξεκιναει χειρομαλαξη και μετα απο λιγο μπουκιτσι ελευθερο στο πεσμενο πεος μου. Στο λεπτο της λεω: "May I?" για να γλυψω και εγω, νομιζοντας οτι στο 80αρι το γ@μημενο παιζει και 69 μου λεει: "Νο,no,no αυτο ειναι 20 ευροπουλα επιπλεον...", ενω το 69 κοστιζει 60 ευροπουλα
( καλομαθε στα 100μπαλα το κοριτσι). Οταν δε της ειπα να ανεβει απο πανω...τρελο στραβωμα.
Δεν περιγραφω αλλο, η συμμετοχη απλα 0 με κατι ψευτικα βογγητα στα 4 οπου και τελειωσα χωρις να τη κοιταω. Απλα ΜΑΥΡΟ και ποτε ξανα!
Πολυ φοβαμαι οτι μονο στα 100αρικα , και αν που δεν νομιζω , θα κανει παπαδες.
0 σεβασμος στον πελατη
0 συμμετοχη
0 σχεση αποδοση τιμης
Απορω με μερικους και τις κριτικες τους ( που την πατησα ο μ@λ@κ@ς ).
Απο εδω και περα σιγουρα χαρτια.
Parking 10 λογω μηχανης.
Σκαω χτες και δεν δουλευε οποτε παω σημερα το πρωι. Ευγενεστατη η υπηρεσια,ωραιος χωρος και καθαρος. Σκαω 80 ευροπουλα για ελ.στοματικο και ανεβαινω στο δωματιο. Ανεβαινει και με το που ανοιγει την πορτα μου λεει: "Ντους εκεις κανει?" , "Να κανω" της λεω. Τελειωνω,παω στο δωματιο και εχει κατσει σε σταση εμβρυου...Ξαπλωνω,συνεννοηση σε εγγλεζικα και λιγα ελληνικα, επειτα απο κατι πιπες που ελεγε οτι πινει βιταμινες ( 0 σεξουαλικοτητα ) καθεται απεναντι μου,ξεκιναει χειρομαλαξη και μετα απο λιγο μπουκιτσι ελευθερο στο πεσμενο πεος μου. Στο λεπτο της λεω: "May I?" για να γλυψω και εγω, νομιζοντας οτι στο 80αρι το γ@μημενο παιζει και 69 μου λεει: "Νο,no,no αυτο ειναι 20 ευροπουλα επιπλεον...", ενω το 69 κοστιζει 60 ευροπουλα
( καλομαθε στα 100μπαλα το κοριτσι). Οταν δε της ειπα να ανεβει απο πανω...τρελο στραβωμα.
Δεν περιγραφω αλλο, η συμμετοχη απλα 0 με κατι ψευτικα βογγητα στα 4 οπου και τελειωσα χωρις να τη κοιταω. Απλα ΜΑΥΡΟ και ποτε ξανα!
Πολυ φοβαμαι οτι μονο στα 100αρικα , και αν που δεν νομιζω , θα κανει παπαδες.
0 σεβασμος στον πελατη
0 συμμετοχη
0 σχεση αποδοση τιμης
Απορω με μερικους και τις κριτικες τους ( που την πατησα ο μ@λ@κ@ς ).
Απο εδω και περα σιγουρα χαρτια.
Parking 10 λογω μηχανης.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 28, 2010
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού