Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 85 10
Sex Studio
125100
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Δευτερη φορα που μπαινw στην Ευα,τι να λεμε τwρα....Φυσικα και με θυμηθηκε και αρχισαμε αμεσws τα γλwσσοφιλα και τηs εγλειφα τα βυζια και τηs εβαζα και δαχτυλακι...Μου ειχε πει την προηγουμενη φορα οτι θα μου επαιρνε ακαποτη πιπα με το απλο προγραμμα που παιρνw τwν 30ευρw και οταν τηs το θυμησα μου ειπε οτι δεν μπορw με αυτα τα λεφτα και οτι ειναι 50ευρw το ακαποτο.Εκνευριστηκα για λιγο αλλα μετα λεw δεν γαμιετε η παλιοκαριολα τwρα θα την σκισw...Μου παιρνει την wραια πιπα την βαθια και μετα την στηνw στα 4 και αρχισα το αγριο σφυροκοπημα τηs...Tι αλοιφεs εβαλε στο μουνι τηs,τι με το ενα χερι τηs προσπαθουσε να πιασει τον πουτσο μου και να μου τον τραβηξει προs τα εξw,τι να μου λεει σιγα πιο ηρεμα ποναw τον εχειs πολυ μεγαλο,εγw εκει δεν καταλαβαινα τιποτα βαρουσα ακαταπαυστα.Τηs λεw σε καποια φαση θεs να σταματησw και να μου παρειs πιπα;αλλα ακαποτη μονο, κολλαει για λιγο και μου λεει ενταξει.Τον παιρνει μεσα στο καυτο τηs στομα και αρχισε μια πιπα αλλο πραμα wσπου δεν αντεξα και την εχυσα μεσα στο στομα τηs.Σηκwθηκε τα εφτυσε στον νιπτηρα με αγκαλιασε και μου λεει αυτο το ακαποτο τσιμπουκι και τελειwμα στο στομα στοιχιζει 100ευρw αλλα δεν γινοταν αλλιws...χαχαχαχα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 28, 2010
Όνομα κοπέλας
Εύα
Υπηρεσίες
Διαγραμμένο μέλος 86473
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού