Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Γυρω στις επτα το απογευμα ημουν στην περιοχη και ειπα να περασω.... για την Αννα που ειχα διαβασει σημερα στο αντιστοιχο θρεντ, οτι ειναι καινουργια παρουσια!!Η ευγενεστατη κυρια, επι της υποδοχης μου παρουσιασε μια νεαρη κοπελλα(γυρω στα 22-23 την υπολογισα)...μελαχροινο μακρυ μαλλι,κανονικου υψους, απο Ρουμανια...σωμα σφιχτο-καλιγραμμα οπισθια και ωραιο στητο φυσικο στηθος, κανονικου μεγεθους και προσωπο χαμογελαστο και συμπαθητικο.Στο σαλονι την ειδα με θετικη αυρα και μου αρεσε οτι ηταν χαμογελαστη και ελαφρα τρακαρισμενη,καθοτι ηταν η πρωτη της υπηρεσια στο εν λογω στουντιο..αλλα και γενικα καθως απ'οτι μου ειπε μετα στο δωματιο.. αφαιρωντας καποιο ελαχιστο διαστημα που δουλεψε σε καποιο στουντιο στην Καλλιθεα στο παρελθον.... με το ιδιο ονομα!Διχως να το σκεφτω πηρα το απλο προγραμμα και μπηκα στο δωματιο για να ζησω αυτη την καινουργια εμπειρια με το νεοφερμενο πιπινακι!Με το που γδυθηκα...ανοιξε την πορτα και αφου μιλησαμε λιγο στα Αγγλικα που τα μιλαει καλα...αρχισε να με φιλαει στο στηθος και να λικνιζει το θεσπεσιο και υπεροχο κορμι της.....με το που φτανει στο οργανο μου..του περναει καποτα και αρχιναει ενα υπεροχο στοματικο με γλωσσα και λιγο χερι καλης θα ελεγα τεχνικης(θελει βελτιωση ομως,σιγα-σιγα)....εντυπωση μου εκανε η προθυμια της και η ευγενεια της να με ευχαριστησει!!!...Η αληθεια ειναι οτι λογω οτι ημουν σε καλη μερα και ειχα εντονες καβλες δεν χρειαστηκε να μου τον τσιμπουκωσει πολυ..και συντομα τις ειπα να ανεβει απο πανω μου παντα στην πολυθρονα που διαδραματιζοταν το σκηνικο..παρατηρησα την ευλυγισια του σωματος της και ενω κουνιοταν ρυθμικα την διακοπτω και την στηνω στο κρεβατι στα τεσσερα και της τον εχωσα στο μουνακι της και εκει ηλθε συντομα το τελος της ομορφης αυτης καινουργιας εμπειριας!!!Εμενα μου αρεσε και θα την επισκεφτω παλι συντομα....γιατι πιστευω οτι εχει πολλα ακομα να δωσει...καθοτι ειναι νεα παρουσια!!!....Καλοριζικη και σιδεροκεφαλη Αννα...... χαρηκα που σε γνωρισα!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 26, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα
Παιχτουρας
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού