Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την Βικτωρια την ειχα παρει πριν κανα δυο χρονια στην Φωκαιας και ειληκρινα ενω ειχα ακουσει τα χειροτερα για το service της το οποιο ηξερα απο τοτε αποφασισα να την ξαναδοκιμασω !!
Πεμπτη πρωι κατα τις 11.00 οπου κοσμος μονο στα τριγυρο συνεργεια υπηρχε σκαω και η Υπηρεσια με υποδεχθεικε με τα καλυτερα !!!
Η Βικτωρια ομως στο σαλοναρισμα ηταν σαν να μου ελεγε δεν την κοπανας ρε φιλε να πιουμε το τσαι μας με την ησυχια μας μιας και καφε σιγουρα δεν πινει !!
Μαθημενος ο σκυλος απο αυτα εδωσα το τιμημα και μπουκαρα για μπανακι και μετα δωματιο για την συνεχια !!
Η κυρια ειναι μονο για τυπους οι οποιοι γουσταρουν να την μανικουλαρουν και να παιξουν Mind Games ,αυτοι που θελουν να πανε απλα να γαμησουν καλυτερα να την αποφυγουν !!
Τι θελει να πει ο ποιητης ?
Το service της κυριας δεν ειναι για πολλα πολλα !!
Προκαταρκτικα γιοκ !!!
Ολα καπελωμενα και μονο η ταμπελα του μην αγγιζεται λειπει !!!
Ελα που ομως στην πορια της βγηκε ο Διαβολος που ειχε κρυμμενο μεσα της και μονο ξυλο που δεν εφαγα ,και ολο και πιο δυνατα ηθελε και δωστου αντι να ριχνω εγω κωλοσκαμπιλα τα ετρωγα !!!
Για αλλα πηγαινα και αλλα βγηκαν στο δρομο !!
Τι να πω !!
Μετα με εβαλε κατω και μου τραβηξε και ενα μασαζακι με τα λαδια της και τετοια και εαν δεν σηκωνομουνα να φυγω γιατι ειχα δουλια ακομα εκει θα ειμασταν !!
Περιεργη συναντηση μπορω να πω απο την οποια εφυγα παραπανω απο γεματος .
Η κυρια με εκανε κουκλο !!!

Αυτα συμβαινουν σπανια οποτε καλο ειναι να μην βασιστειται σε αυτη την κριτικη !!

Αυτα τα ολιγα !!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 20, 2010
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
BABY(1)
Ανώτατος
287
Πόντοι:
13.385
Ανάφερε αυτήν την κριτική