Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 77 10
Sex Studio
79947
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
δεν ξερω τι λετε εσεις αγαπητοι συναθλητες....για τον εν λογω κοριτσι...κυρια εν πασει περιπτωσει...γιατι σκαρφαλωνει σιγουρα τα σαραντα..,αλλα ειναι σαφως πολυ πιο επαγγελματιας απο τα αλλα τα χαζα τα πιτσιρικια που την εχουν δει γκομενες και ξινζουν τα μουτρακια τους λες και το κανουν αφιλοκερδως...τεσπα συνεχιζω την περιηγηση μου με το κορινακι...πολυ καθαρη οπως παντα...με το χαμογελο στα χειλη..ευγενεστατη...ξεκιναμε με το μασαζακι καθως τα καταφερνει καλα κ σε αυτο...μετα σε κανει να νοιωθεις ξεχωριστος με τα χαδια της και της αγκαλιες της και μετα τα υπολοιπα περισσευουν ισπανικο στο πολυ ωραιο στηθος..μετα καβαλησε το αλογο με ωραιες εκφρασεις καυλας στο προσωπο της και μετα επαλθε η καταθεση στα 4....αυτα....αλλη μια επισκεψη που εμεινα απολυτως ευχαριστημενος....να σημειωθει στα πρακτικα οτι κΑΤΑ την διαρκεια της αναμονης (γιατι πηγα και ενα κολλητο να μαμησει)εδωσα τον λογο μου στους συναγωνιστες επειδη ειμαι μελος εδω...να αναφερθουμε και λιγο στις τιμες...ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ....ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο Λ Ο Ι ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ...
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού