Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Δεν είναι πολύς καιρός που η Μιλβα γύρισε από τις διακοπές της, και σήμερα δεν έχασα την ευκαιρία να την επισκεφτώ.
Είναι μια ώριμη γυναίκα, αρκετα σεξουαλική, με πλούσιο στήθος. Μακριά καστανόξανθα μαλλιά και καλό σώμα.
Αρκετή ησυχία στους δρόμους, και κατ΄επεκταση στο studio, και ο χρόνος ήταν απόλυτος σύμμαχος μου.
Ξεκινήσαμε με μασάζ από πλευράς της. Με εξέπληξε ευχαριστα. Κατέχει καλά το σπορ, με χαλάρωσε αρκετα, από τα πόδια μέχρι τον αυχένα..
Πολύ καλή τεχνική, γνώστης του αντικειμένου. Κάποια στιγμή, το χαλαρωτικό μασάζ εξελίχθηκε σε αισθησιακό.
Ξεκίνησε να τρίβει το πλούσιο στήθος της στην πλάτη μου, με ανάλογα χάδια που αρχισε να να ξυπνάνε τον «μικρό Cheyenne». Γύρισα ανάσκελα και τα κυρίως προκαταρκτικά άρχισαν.
Γλειψίματα και φιλιά στον λαιμό, αυτιά, στήθος, μηρούς. Αριστη περιποίηση της γενετικής περιοχής και κυριολεκτικό «μούλιασμα» στα @@κια, με εναλλαγές ρουφηγμάτων και γλειψιμάτων.
Την ξάπλωσα ανάσκελα και άρχισα με την σειρά μου την σχετική περιποίηση. Δεκτική στις (λογικές) ορέξεις μου, γονάτισα μπροστά της και έφερα τον «μικρό Cheyenne», πολύ κοντά στο πρόσωπο της. Κατάλαβε το «υπονοούμενο» και αφού φορέσαμε το σκουφάκι, ξεκίνησε ένα αρκετα καλό στοματικό. Αρκετά βαθύ, αισθησιακό, με ταυτόχρονη περιποίηση στα μπαλάκια. Συγχρόνως δεχόταν αδιαμαρτύρητα, ίσα ίσα με απόλαυση, τα χάδια μου στο «γατάκι» της.
Έτσι ξαπλωμένη όπως ήταν ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό το sex. Συνεχίσαμε με στάση του λωτού, στα όρθια, ροντέο από πλευρά της Μιλβας μέχρι το τέλος.
Άψογη συμμετοχή σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας, με αναστεναγμούς, πρόστυχα λόγια, φιλιά, γλειψίματα.
Κουβέντα για πολύ ώρα μετά το τέλος. Σε αρκετα φιλικό κλίμα μιλήσαμε για διάφορα θέματα μέχρι την στιγμή που έφυγε.
Η γνωστή ευγενέστατη υπηρεσία με συνόδευσε μέχρι

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 16, 2010
Όνομα κοπέλας
Μίλβα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805