Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 138 10
Sex Studio
155898
Γενική βαθμολογία
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
για το Μελινακι οτι και να γραψω ειναι λιγο..η κοριτσαρα απλα ειναι Πανεμορφη!!!ταχω ξαναγραψει αλλωστε, οποτε αλλη μια φορα ξανα και ξανα δεν εχει νοημα, νομιζω γινομαι κουραστικος...Η κοπελα απλα σκιζει απο εμφανιση και συμπεριφορα τουλαχιστον οσες φορες εχουμε βρεθει..και δεν ειναι λιγες..πρωτα απ ολα την γουσταρω γιατι ειναι αυθεντικη,κουκλαρα και κυριως ανετη μαζι μου,χαλαρη,ο εαυτος της καιοχι απλα μια ''πορνη'' που κοιταει να ξεπεταξει καποιον πελατη..δεν ξερω αν ειναι ετσι μ ολους αλλα εγω αυτο εισπραττω και λεω...ο μονος λογος που γραφω αυτην την κριτικη ειναι για να πω στην Κα Λιτσα να δωσει λιγο προσοχη στους χωρους των μαγαζιων της..ειναι κριμα ειδιακ για το Κ6 ναχει τοση χλιδα και το ντους να ειναι χαλασμενο...τοσα φραγκα παιρνεις Κα Λιτσα,σεβαστειτε τους πελατες και ασχοληθειτε με τη συντηρηση του χωρου αλλα και την καθαριοτητα..ποσοι πελατες αληθεια σκουπιζονται στην ιδια πετσετα???αυτα ειναι τ αρνητικα και γι αυτο γραφω..ολα τ αλλα δεν χρειαζονται λογια...Η ομορφια της Μελινας για μενα απλα ειναι μοναδικη..Μελινακι μου φιλια πολλα!!τα λεμε κοριτσαρα!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 14, 2010
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού