Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 420 10
Sex Studio 596612
Γενική βαθμολογία

3.0
Εμφάνιση κοπέλας

3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
επειδη ειχα παραστει και αλλες φορες στο ενλογω μαγαζακι και ειχα αντιμετωπισει τετοιες συμπεριφορες και δεν ειχα βγει να σας το πω ελεους καλοσυνης αλλα σημερα το ΠΑΡΑΓΑΜΗΣΑΝΕ πραγμα που δεν εκανα εγω οπως θα καταλαβετε...ωρα 3.30 ανεβαινω σαν ποντικος γρηγορα γρηγορα μην με παρει κανα ματι...λογω πολυσυχναστου δρομου....και ωρας αιχμης...μπαινω μου αρχιζει και μ λεει τα γνωστα τα τσατσεικα περνα στο δωματιο ειναι εκπληκτικο το κοριτσι κτλ κτλ και ερχεται σε πεντε λεπτα...αλλα επειδη την εχω ξαναπατησει και εκλεισα ενα 40 λεπτο με το @#$%^ στο χερι ειπα να περιμενω να δω ποσο καλη δουλεια εχει κανει το photoshop...αραζω που λετε αγαπητοι συναθλητες και κανω ενα καρκινοσωληνα...ωρα 3.40 αγαντη η λια...λεω δεν γαμιεται που να τρεχω αλλου αραξε...ωρα 3.50 να φυγω να μη φυγω συννεοουμαι με τον ευατο μου και λεω ενα τσιγαρακι ακομα και εφυγα...ωρα 4.03 πρωτα λεπτα και εκει αρχιζουν τα γελια...ακουω και γω φωνες κακο και γελια....λεω θα κατσω ρε πουστη να δω ποτε θα βγει και θα φυγω για σπασιμο...ωρα 4.15 και τα γελια συνεχιζονται...η τσστσου βλεπει αμεριμνη τηλεοραση και ο μαλακας περιμενει...4.20 εφυγα για να μην τους πω τιποτα εξαψαλμους....αυτα τα συμπερασματα δικα σας....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 14, 2010
Όνομα κοπέλας
Λία
Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού