Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 128 10
Sex Studio
154667
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Την Τρίτη 11/05/2010 είδα ύστερα από χρόνια μια βιβλιοπώλισσα, η οποία είναι 60+ ετών και φαρμακομούνα, καθίσαμε, συζητήσαμε και της χούφτωσα λίγο τα βραχιόλια. Επειδή όμως γνωρίζει τη μαμά μου, μου είναι δύσκολο να της κάνω πρόταση για έναν πήδουλο (η γυναίκα αυτή φοράει τζιν φούστα και χρυσές γόβες). Από τότε είχα συνέχεια κάβλες και έπρεπε κάπου να ξεσπάσω. Μόλις είδα στο Internet ότι την Πέμπτη 13/05 το απόγευμα δουλέυει η Βαλεντίνα (την οποία έχω πηδήξει άλλες δυο φορές) πήγα ντουγρού στο συγκεκριμένο στούντιο. Ώρα άφιξης στο στούντιο: 19:26. Χτυπάω το κουδούνι, μου ανοίγει η τσατσά και μου λέει ότι έχουμε τη Βαλεντίνα σήμερα. Δεν προλαβαίνω να καθίσω ένα λεπτό στον καναπέ και εμφανίζεται μπροστά μου. Όταν διαπίστωσα ότι είναι η γνωστή Βαλεντίνα (η οποία στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο ωραία από ότι στις φωτογραφίες), έσκασα το πενηντάρι στην τσατσά και χώθηκα μέσα στο δωμάτιο (το οποίο διαθέτει και ντους). Μόλις μπήκε στο δωμάτιο χεραιτηθήκαμε (είμαστε παλιοί γνώριμοι), της φόρεσα το βραχιολάκι και του ριγκάκι του Γύπα (αυτό είναι το παρατσούκλι της κοπέλας που μου τα χάρισε) και τη ρώτησα αν θέλει να φορέσει το προφυλακτικό που μου χάρισε ο Μπάο (αυτό είναι του παρατσούκλι ενός φίλου που μου το χάρισε για να το χρησιμοποιήσω για τη συγκεκριμένη δουλειά). Αυτή μου είπε να φορέσω το παραπάνω προφυλακτικό (μάρκας DUO), όταν το κάνω με την κοπέλα μου. Έτσι μου φόρεσε το προφυλακτικό που διαθέτει το μαγαζί. Κατόπιν με ρώτησε τι θέλω να κάνουμε. Εγώ της πρότεινα να χορέψουμε λίγο για να φτιαχτούμε στην αρχή. Τότε η Βαλεντίνα βγήκε έξω από το δωμάτιο και είπε στην τσατσά να βάλει μουσική. Κατόπιν επέστρεψε στο δωμάτιο και χορέψαμε (βασικά ο χορός είναι προπέτασμα καπνού, αφού στην πραγματικότητα κάναμε πισωκολλητό και λικνιζόμασταν, όπως κάνουν τα 15χρονα που πάνε στα club). Κατά τη διάρκεια του "χορού", της έσφιγγα με δύναμη και τα δυο της τα χέρια και παράλληλα τη χούφτωνα στα βυζιά. Στη συνέχεια μου φόρεσε το προφυλακτικό και με ρώτησε "Πώς θες να το κάνουμε;". Της είπα να καθίσω εγώ ανάσκελα και αυτή μπρούμυτα (αυτή είναι η κλασσική στάση την οποία εφαρμόζουν οι άντρες που εκπέμπουν αισθησιασμό, αλλά παράλληλα είναι τεμπέληδες). Αυτή συμφώνησε. Έχυσα με την ταχύτητα του φωτός. Στο τέλος ακολούθησε λίγη κουβεντούλα. Όσοι συναγωνιστές είστε fun της Βαλεντίνας τρεχάτε να προλάβετε, γιατί σε μια εβδομάδα θα πάει Τσεχία για διακοπές. Στο τέλος ευχαρίστησα δυο φορές την τσατσά (προφανώς την πρώτη φορά δεν θα την άκουσε, διότι θα σκεφτόταν τα δικά της) και έφυγα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 13, 2010
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού