Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 238 10
Δροσοπούλου 95
Hot
Sex Studio
242350
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Επιβεβαιωνω στα παντα την κριτικη του συναγωνιστη "Spoon"....Με το που πηγα ξημερωματα στο συγκεκριμενο σεβαστο στουντιο...ο αγαπητος Βασιλης, μου την παρουσιασε και επαθα την πλακα μου απο τον αερα και την ανεση που παρουσιασε στο σαλονι και μαλιστα καθησε και μιλησαμε και λιγο για την Ερωτικη Εκθεση που θα γινει σε λιγες μερες στο Ε.Κ.Ε.Π της Μεταμορφωσης!!...σαν εμφανιση ψηλη με ωραιο σωμα και προσωπο που θα το ζηλευαν πολλες γυναικες σε ομορφια!!!Ηλικια γυρω στα 35 την εκοψα κατι ομως που δυσκολα της φαινεται λογω της λυγεροκορμης κορμοστασιας της και του καθαρου σε χαρακτηριστικα προσωπου της...περιμενα λιγο να κατεβει ενας συναγωνιστης απο πανω και με το που εφτιαξε τα δωματια ο κυριος βασιλης ανεβηκα στο μεσαιο πανω παιρνοντας το απλο προγραμμα και με το που γδυνομαι σε λιγακι ερχεται αυτο το διαμαντι και με αρχιναει σε κατι γλωσσοφιλα παρατεταμενης διαρκειας και στην συνεχεια φιλια σε ολο το στηθος μου και να τριβει τα βυζια της στο ηδη σηκωμενο εργαλειο μου με παθος και ενταση(η τυπισα ειναι πρυτανις την παραδεχομαι σε πολλα θεματα)κατοπιν μου φοραει σκουφο και αρχιναει ενα αριστο σε τεχνικη τσιμπουκι με ρουφηγματα γλωσσα και λιγο χερι και εστιαση πολυ στο κεφαλι με την γλωσσα της...το στοματικο της κορυφαιο...με ειχε καβλωσει στα μεγιστα, οποτε την ανεβαζω πανω και σαν μια καλη αναβατισσα τον ιππευσε με μαεστρια εως το τελος....σε ολο το διαστημα συμμετειχε με πολυ παθος και βογγητα...στο τελος κατσαμε και μιλησαμε και καταλαβα οτι εκτος οτι κατεχει καλα το σεξ....ειναι και τρομερα επικοινωνιακη και προσχαρη...με κερδισε και θα την ξαναεπισκεφτω σιγουρα..της το υποσχεθηκα αλλωστε!!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 12, 2010
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλλα
Παιχτουρας
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού