Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Με σκοπο να παρω την Νικολ ( για αλλη μια φορα ! ) πηγαινω στο στουντιο αλλα η τσατσα με ενημερωσε οτι ειναι μια νεα κοπελα. Λιντα στο ονομα. Την βλεπω, και μπορω να πω μου αρεσε αλλα με χαλασε λιγακι που δεν εκανε πρωκτικο. ( Εξαλλου για αυτο ειχα παει ). Δινω 70 για ποδολαγνεια καθως φοβηθηκα μη με ξεπεταξει κιολας καθως πρωτη φορα ηταν με τη συγκεκριμενη.

Στην εμφανιση πολυ ωραια, λεπτη με πεταχτο κωλαρακι, φορουσε ζαρτιερες και γοβες. Στο δωματιο στην αρχη τα ειπαμε λιγο, την ρωτησα αν ειναι καινουρια κτλ καθως στα στουντιο της περιοχης δεν την εχω πετυχει ποτε, μου ειπε οτι ειχε καιρο να δουλεψει, και ξεκινησαμε. Η πιπα της δε με ξετρελανε, και για να μην την φερω σε δυσκολη θεση με το που μου σηκωθηκε της ειπα να το κανουμε. Αλλαξαμε καμποσες στασεις ( δεν ηταν και καμια δεκαρια μη νομιζετε..! ) με αποκορυφωμα οταν ηρθε αυτη απο πανω. Ειχε μια "μανια" που μου αρεσε και ανταλλαξαμε και κανα δυο βρωμολογα. Αξιζαν τα 70 καθως εδωσα βαση και στα ποδια της χωρις κανενα παραπονο εκ μερους της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 08, 2010
Όνομα κοπέλας
Λίντα
Μέλος
32
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού