Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 833766
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κυριακη ξημερωματα 10 Μαιου και μετα απο τρελη καταναλωση διαφορων αλκοολουχων παρασκευασματων και στα προθυρα οξειας καταθλιψης απο πολυ προσφατο χωρισμο αποφασισα κατα τις 5 να επισκεφτω καποιο απο τους γνωστους οικους να ξαλαφρωσω διοτι 1ον οι θηλυκες που κατα την διαρκεια της οινοποσειας και παροτι συνεβαλαν ξεδιαντροπα στην παραγωγη διαδοχικων και απανωτων στυσεων στο τελος αρνηθηκαν να παμε να ξεσκιστουμε σε κανενα ξενοδοχειο και 2ον διοτι ο καλυτερος τροπος να ξεπερασεις ενα χωρισμο ειναι πολυ sex και πολυ πιοτο. Λογω τηςεπιρειας τεκιλας ουισκυ και διαφορων αλλων περιεργων ποτων ηταν πολυ δυσκολο να βρω οποιοδηποτε στουντιο. Μετα απο πολλες προσπαθειες τελικα καταφερα να βρω το Φυλης 104. Τυφλα στο μεθυσι χτυπαω το κουδουνι. Πρεπει να πω οτι οσες φορες εχω παει στο εν λογω στουντιο ποτε δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα. Ξεκιναμε λοιπον. Η τσατσα οπως παντα υπερ ευγενικη και γελαστη λογω του τραλαλα που βρησκομουν. Επι των επαλξεων η Λιζα. Οκ οταν την πρωτοειδα δεν μου αρεσε. Σκεφτηκα να φυγω αλλα τετοια ωρα και με τετοια χαλια ξεχνατο. Επισης σκεφτηκα οτι στημενες στα 4 ολες οι γυναικες ειναι ομορφες. Ετσι πηρα το 69 και μπηκα (60 γιουργια). Δωματιο στανταρ, καθαρο αλλα οχι αυτο μετην ντουζιερα γιατι εκει ηταν αλλος συναγωνιστης. Μια παρακληση. Ξερω η τσοντα στο δωματιο δεν ειναι τοσο σημαντικη αλλα ας προσπαθησουν να βαζουν κατι πιο ανθρωπινο. Δυο τυποι ειχαν μια κακομοιρα και την ξεκολιαζανε σε κατι περιεργες στασεις λες και κανανε μαθηματα ανατομιας. Σε κανα πενταλεπτο ερχεται και η Λιζα. Λοιπον η κοπελιτσα εινα παρα μα παρα πολυ καλος χαρακτηρας. Βλεπεται στην αρχη πηγα να κανω το λαθος που κανουμε ολοι μας .Κρινουμε τα παντα απο το εξωτερικο. Στο διαδικαστικο μερος ενα θα πω. Σαν να ειχα την κοπελα μου στο κρεβατι(οχι την καριολα που με παρατησε, αλλη). Δηλ. σε μια φαση ξεχαστηκα οτι ημουν με ..τανα. Το νινακι πολυ καλο και σφιχτο με παρα πολυ καλη αισθηση. Βυζακι καλο και στητο σε κανονικο μεγεθος. Πολυ ωραιος κωλος και συμφωνω με συναγωνιστη που ειπε οτι πρεπει να αρχισει να το δινει. Αλλα το κυριοτερο η συμπεριφορα της που ηταν αψογη. Αφου οπως μου εκανε μπιμπουκακι της λεω μην ξεχνας τα @@παρια και μου λεει πωπω συγνωμη ξεχαστηκα και αμεσως ασχοληθηκε μαζι τους. Αλλα ξαναλεω οτι συμπεριφορα αψογη κατι που οσοι ξερουν απο μαμησι ξερουν οτι ειναι το 90%. Τωρα οσο για φωνες τοστυλ τι μου κανεις μανα μου κτλ δεν ξερω γιατι αυστηρα με ξενερωνουν μια και εινα 100% ψεμα. Λοιπον η Λιζα ειναι απολυτος αξια και προτεινετε ανεπιφυλακτα. Απλα να θυμαστε οτι ειναι ενα πολυ καλο κοριτσι οπως πολλα κοριτσια του χωρου που βοηθανε ολους εμας τους τραμπαρηφες να μη μας φαει η μαλακια και γι αυτο πρεπει να τις αντιμετωπιζουμε με τη σωστη συμπεριφορα που τις αρμοζει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2010
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Νέο Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού