Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 1019 10
Φυλής 104
Hot
Sex Studio
834295
Γενική βαθμολογία
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Την προηγούμενη Τρίτη το απόγευμα έκανα test drive στην Νατάσσα τη Σέρβα μετά τις καλές κριτικές. Εμφανισιακά είναι εντυπωσιακή. Πανήψυλη , ξανθιά , με ωραίο προσωπάκι . Προγράμματα απλό 50 ευρώ. 60 ευρώ με 69 ή ποδολαγνεία ή μασάζ . Προσφέρει και ελεύθερο στα 90 νομίζω. Στο δωμάτιο ήταν αρκετά καλή. Πολύ πρόθυμη και ευγενική. Πεντακάθαρη. Ικανοποιητικά προκαταρκτικά. Την διέκοψα όμως γιατί ήθελα να αναλάβω δράση εγώ. Αφού έκανα και εγώ τα δικά μου σούπερ προκαταρκτικά, έβαλε σκούφο και ξεκίνησε πίπα. Με έφτιαξε η πίπα της. Μετά ξεκινήσαμε το φίκι φίκι . Καβάλησε την εντούρο με πλάτη στο καλάθι, συνεχίσαμε σε πισωκολλητή στάση και μετά σε ιεραποστολικό , όπου και τέλειωσα μέσα της. Κατά τη διάρκεια του σεξ συμμετείχε έντονα. Μετά κουβέντα για διάφορα και...εις το επανιδείν
Ο χώρος πολύ καθαρός και περιποιημένος με μεράκι. Άντζελα είναι αυτή άλλωστε ...!
Η Νατάσα αποδείχθηκε άξια της μεγάλης των πλάβι σχολής ! Σίγουρα θα την ξανατιμήσω στο μέλλον !
Ο χώρος πολύ καθαρός και περιποιημένος με μεράκι. Άντζελα είναι αυτή άλλωστε ...!
Η Νατάσα αποδείχθηκε άξια της μεγάλης των πλάβι σχολής ! Σίγουρα θα την ξανατιμήσω στο μέλλον !
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού