Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352466
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Γυρω στις τρεις το μεσημερι σημερα...η ευγενεστατη κυρια επι της υποδοχης με περασε στο ευρυχωρο σαλονι του στουντιο και μου παρουσιασε την Ελενη(Ελληνοαιγυπτια).... μια ψηλη-λυγεροκορμη κοπελα(νεαρας ηλικιας) με ωραια ματια και πλουσιο φυσικο στηθος και στην μεταβολη που εκανε ενα ωραιο τατουαζ πανω απο τα ομορφα οπισθια της!Παιρνω το απλο προγραμμα και περναω σε ενα απο τα δωματια μεσα..διαπιστωνοντας καθαριοτητα και λειτουργικοτητα μεσα στα παντα(καθαρες πετσετες-κρεμοσαπουνο-καθαρα σεντονια κ.λ.π)και με το που αλλαζω σε λιγη ωρα ερχεται το κοριτσι..μιλαμε λιγο για να γνωριστουμε και αρχιναει να μου τριβεται πανω μου και να χωνει το εργαλειο μου στις βυζαρες της κανοντας μου ενα εκπληκτικο Ισπανικο που σε στουντιο συναντω σπανια!!!Στη συνεχεια μου περνα σκουφο και χωρις χερια μου ξεκιναει ενα στοματικο τσιμπουκωμα αριστο σε τεχνικη και με ανεση χρονου χωρις να βιαζεται με προστυχες ματιες και βαθια ρουφηγματα....τοσο αριστο που ηταν που την διεκοψα γιατι μου τον ρουφαγε πολυ ωρα..και την εβαλα να μου τον καβαλησει και μαλαζοντας εγω τις πλουσιες και φυσικες βυζαρες της...αυτη κουνιοταν σε φανταστικους ρυθμους εως που ηλθε το τελος...Δεν το περιμενα οτι θα περναγα τοσο φανταστικα....πιστευω οτι ειναι αστερι και σε εμφανιση και σε Υπηρεσιες και σε ανθρωπια προς τον πελατη γιατι καθησε πολυ ωρα στο δωματιο μεσα!!ΕΛΕΝΗ με κερδισες...κριμα που δεν ειμαι νεος να σου κανω προταση γαμου!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 05, 2010
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Υπηρεσίες
Π
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια