Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 85 10
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Βικη εβαλε μυαλο τελικα.! πολλα διαβαζα και δεν τα πιστευα και σημερα βγηκανε αληθη, σε σχεση με την προηγουμενη φορα που την ειχα δοκιμασει την κοπελα σημερα ηταν μια τελειως διαφορετικη κοπελα, για οσους δεν την ξερουνε την Βικη ειναι ξανθια μετριου αναστηματος με ωραιο σιλικονατο βυζακι, προσωπακι μετριο, (μου θυμηζε αρκετα αυτη την φορα την Χριστινα την πολωνεζα) κωλαρακι μικρο, και σωματακι με αλαρια πιασηματακια, ηρθε στο δωματιο και αρχισε κατι ψιλα χαδακια, και αφηνοντας με να παιξω και να γλυψω τα βυζακια της, περασμα καποτας με το στομα αριστα! αφου ειχε γινει καγκελο, πιπα παρα πολυ καλη με παρα πολυ deapthroat σε σημειο να γκουρλωνετε.!...με εφτασε στο σημειο μηδεν γρηγορα αλλα δεν ηθελα να τελειωσω στο στομα της, ηθελα να δοκιμασω το μουνακι της ξανα. Αρχισαμε απο κατω αφου την επεξεργαστηκα λιγακι χωρις να διαμαρτηρηθει και στην συνεχεια ανεβασε το ενα ποδι της στον ωμο μου και κανοντας κατι ωραιες κινησεις εδειχνε σαν να το απολαμβανει, εκανε και κανα δυο κινησεις να μου χαιδεψει τα αρχιδια αλλα δεν εφτανε.!!..το μουνακι της στενο και ριχο αν και με καποτα ειχε πολυ καλη αισθηση, αρνηθηκε ευγενικα να ανεβει απο πανω αλλα αν την πιεζα ακομα λιγο ισως να ανεβαινε γιατι μου ειπε, αν θες, δεν θα σου χαλασω χατιρι, αλλα δεν επεμεινα, στησιμο στα τεσσερα και τελειωμα συχρωνος εκει γερνοντας πανω της και ποιανοντας τις βυζαρες τις το απολαυσα αρκετα, στο τελος καθησε και λιγο στο κρεβατι και μηλησαμε για κανα λεπτο.
Η Βικη εβαλε μυαλο και για αυτο μαλλον στο μελλον θα ξαναπροτιμηθει αφου μπηκε στο καρνε μου.!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 02, 2010
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι:
11.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια