Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 93 10
Sex Studio
98697
Γενική βαθμολογία
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Καλησπέρα !
χθές βρέθηκα και γω μια βολτα στην σαλονίκη και ειπα να παω μαι βολτα με κατι φιλαρακια .
μπαινουμε στο στουντιο αυτο , ειχε εναν μεσα , τελειωνει ο αυτος και εμφανιζεται η κοπελα .
ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ! Πιτσιρίκα το πολύ 20 ... με ενα τελειο λεπτο κορμι . μικρα σφιχτα βυζακια .
κωλαρακι θανατος ! είχε και 3-4 τατου αυτο με καυλωσε ακομα περισσοτερο . λεει ι τσατσα 40 απλο εως 100 κωλαρακι και ειχε και παρτουζα .
εγω παιρνω κωλαρακι ως λατρησ που ειμαι ...
παω δωματιο μπαινει μεσα . ειναι πανεμορφη λεω . κουκλαρα .
γδυνεται τελεια ...
μιλαμε πολυ λιγο γιατι απο οτι καταλαβα δεν ξερει τιποτα απο ελληνικα .
ξεκιναει πιπα με . ανεβαινει πανω εγω μονο που τιν εβλεπα απο τους καθρεφτες κοντευα να τελειωσω . με τις λεω κωλαρακι , βαζει λιγη βαζελινη ανεβαινει απο πανω σουπερ . πολυ σφιχτη . την βαζω στα 4 βαραω εκει και τελειωνω μεσα στο κωλαρακι .
θα πηγαινα ανετα ξανα
χθές βρέθηκα και γω μια βολτα στην σαλονίκη και ειπα να παω μαι βολτα με κατι φιλαρακια .
μπαινουμε στο στουντιο αυτο , ειχε εναν μεσα , τελειωνει ο αυτος και εμφανιζεται η κοπελα .
ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ! Πιτσιρίκα το πολύ 20 ... με ενα τελειο λεπτο κορμι . μικρα σφιχτα βυζακια .
κωλαρακι θανατος ! είχε και 3-4 τατου αυτο με καυλωσε ακομα περισσοτερο . λεει ι τσατσα 40 απλο εως 100 κωλαρακι και ειχε και παρτουζα .
εγω παιρνω κωλαρακι ως λατρησ που ειμαι ...
παω δωματιο μπαινει μεσα . ειναι πανεμορφη λεω . κουκλαρα .
γδυνεται τελεια ...
μιλαμε πολυ λιγο γιατι απο οτι καταλαβα δεν ξερει τιποτα απο ελληνικα .
ξεκιναει πιπα με . ανεβαινει πανω εγω μονο που τιν εβλεπα απο τους καθρεφτες κοντευα να τελειωσω . με τις λεω κωλαρακι , βαζει λιγη βαζελινη ανεβαινει απο πανω σουπερ . πολυ σφιχτη . την βαζω στα 4 βαραω εκει και τελειωνω μεσα στο κωλαρακι .
θα πηγαινα ανετα ξανα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού