Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 243 10
Αριστοτέλους 6
Hot
Sex Studio
348305
Γενική βαθμολογία
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 20¨00
Μόλις κάθησα, φώναξε την Ρία-Ρωσία απο μέσα η οποία έκανε μια στροφή από μακριά και μόλις έφευγε φώναζε απο μέσα «Πές και μια καλησπέρα ρε μαλάκααααα». Λεώ, πότε μωρή που δεν πρόλαβα ούτε να σε δώ μέσα στα κόκινα σκοτάδια. Την πείρα όμως με την προοπτική να τη σκίσω. Όταν ανέβηκε επάνω μου λέει «βιάζεσαι έεεε?» και μου αρχίζε με πολύ δυνατή πιπα, κόντεψε να μου τον ξεριζώσει και μετά πίσω, μπρος και μέσα σε 4’ είχαμε τελειώσει. Σηκώθηκε και έφυγε με τα μούτρα κάτω χωρίς να πεί τίποτα, και εγώ έμεινα μαλάκας. Φεύγοντας, λέω στη πασατεμπιάρα, θα την κάνω βούκινο την καριόλα, και εκείνη γέλαγε...
Απανταχού συνάδελφοι,
ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΔΑ
Να μάθουν να φέρονται επαγγελματικά
Μόλις κάθησα, φώναξε την Ρία-Ρωσία απο μέσα η οποία έκανε μια στροφή από μακριά και μόλις έφευγε φώναζε απο μέσα «Πές και μια καλησπέρα ρε μαλάκααααα». Λεώ, πότε μωρή που δεν πρόλαβα ούτε να σε δώ μέσα στα κόκινα σκοτάδια. Την πείρα όμως με την προοπτική να τη σκίσω. Όταν ανέβηκε επάνω μου λέει «βιάζεσαι έεεε?» και μου αρχίζε με πολύ δυνατή πιπα, κόντεψε να μου τον ξεριζώσει και μετά πίσω, μπρος και μέσα σε 4’ είχαμε τελειώσει. Σηκώθηκε και έφυγε με τα μούτρα κάτω χωρίς να πεί τίποτα, και εγώ έμεινα μαλάκας. Φεύγοντας, λέω στη πασατεμπιάρα, θα την κάνω βούκινο την καριόλα, και εκείνη γέλαγε...
Απανταχού συνάδελφοι,
ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΔΑ
Να μάθουν να φέρονται επαγγελματικά
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 30, 2008
Όνομα κοπέλας
Ρία
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού