Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 108 10
Sex Studio 232591
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
η αποψινη μου βολτα αποδειχθηκε μια μεγαλη εκπληξη.η κοπελα 25 χρονων οπως μου ειπε απο Λετονία,με δυνατο πισω συστημα,ολοστρογγυλο κωλαρακι,κοντο καρε μαλλακι ξανθο με καστανες ανταυγειες,βυζακι δυαρακι,ωραια ρωγα και μουνακι με παχουλα μουνοχειλακια που δεν αντισταθηκα να φαω....καθαρη,περιποιητικη και με πολυ διαθεση για προκαταρκτικα.επαιξα πολυ ωρα με τα βυζακια της,εγλειψα τις ρωγες της πραγμα που εδειξε να απολαμβανει οπως και το γλειψιμο στην μουναρα της που φανηκε μαλιστα να καυλωνει...ειδικα στο σημειο που την αγγιζα στην ευαισθητη κλειτοριδα της και πεταγοταν σαν να την τιναζε ηλεκτρικο ρευμα ενω πρεπει στανταρ να εχυσε με τα κολπα μου...δαχτυλα αφηνε ελευθερα στο μουνι της και μεσα αλλα στην κωλοτρυπιδουλα της μονο την γλωσσα μου επετρεψε....το δαχτυλο μου που πηγε να γλιστρησει εφαγε απαγορευτικο...κατα τα αλλα μου εκανε ενα τζαμπα ακαποτο τσιμπουκι γιατι ετσι της καυλωσε,καναμε και 69 και στο τελος ανεβηκε πανω μου με την πλατη προς τα μενα και βαρεσε δυνατα...κατοπιν αλλαξαμε και ηρθε η ωρα να δειξω εγω την καυλα μου βαρωντας την δυνατα στα τεσσερα...εχυσα με τους ηχους των δυνατων αλλα οχι φεικ βογγητων της στα αυτια μου....μεχρι τελους η gfe συμπεριφορα συνεχιστηκε αψογα με φιλακια στον λαιμο μου και παιχνιδιαρικη διαθεση...μου ειπε οτι εχει μολις τρεις εβδομαδες ελλαδα και θελει να μεινει γιατι της αρεσει και να μαθει και ελληνικα...η συνεννοηση φυσικα στα αγγλικα εγινε αποψε....λεει οτι της αρεσει η δουλεια της γιατι γουσταρει και να γαμιεται και οχι μονο το χρημα,πραγμα που σε μενα το απεδειξε με το παραπανω...περασα τελεια και αν τυχει θα την ξανατιμησω....το δωματιο παιρνει 6 γιατι δεν ειχε ουτε σαπουνι ουτε χαρτι και δεν φροντισε κανεις να τα αλλαξει....να προσεχουν πιο πολυ αυτα τα θεματα που ειναι και αυτα σημαντικα.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 25, 2010
Όνομα κοπέλας
Λαρίσα
Υπηρεσίες
G
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια