Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 198 10
Sex Studio
162645
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Βραδινη βολτα και η ξανθια πιτσιρικα 22 ετων ψιλη κοπελα με μαγνητησε με το φοβερο σε αναλογιες σωματακι της, φορουσε και ενα μπικινι μαυρο που τεριαζε απολυτα με το ξανθο ανοιχτο μαλακι της. Προσωπακι ωραιο γλυκο. Αν και ειχα διαβασει αρνητικα σχολια για την κοπελα ειπα να την τεσταρω. Απλο προγραμμα για να κλαιω λιγοτερα αργοτερα.! Μπουκαρει η κοπελα μεσα και καθετε στα γονατα περημενοντας με, με την καποτα ειδη σχισμενη αν χειρας...εδω ειμαστε λεω.! Πεφτω στο κρεβατι και αριζει να μου τον παιζει για να τον σηκωσει παραληλα της ξεστομιζα οτι μαλακια κοπλιμεντο μου κατεβενε για να την καλοποιασω αλλα που.! Και τι δεν τις ειπα μπας και φιλοτιμιθει και προσφερει κανενα χαδακι αλλα μπα.! Πιπα πολυ καλη το στοματακι της ζεματαγε τελειως.! Σταματησε εβγαλε το βρακακι της και εκανε στην ακρη το σουτιεν της αποκαλυπτοντα τα πολυ σκληρα σιλικονατα βυζια της, ωραια σε μεγεθος και οψη, που με αφησε λιγο να τα φιλισω, αλλα δεν μου κανανε αισθηση να τα παιξω, πολυ ψευτικουρα τα οποια με τα βιας κουνιοντουσαν.! Ξεκιναμε δραση και παει να στηθει στα 4.! Την γυρησω πρωτα κανονικα οπου εβαλε το χερι της μπροστα απο το μουνι της για να μην μπαινω ολος αλλα και για να μην βγαινω και ευκολα, αφου παληνδρομουσα τοσο πολυ σε σημειο να βγαινω να φρεναρω στα δαχτυλα της και να ξαναμπαινω δινοντας μου μια ωραια αισθηση... αυτη αμετοχη μου εριχνε που και που κανενα βλεμα ποιανοντας και ζουλωντας με το αλλο χερι τα βυζια της. Αλαγη στα 4...δεν γουσταρα να την ανεβασω απο πανω ουτε της το ζητησα...κωλαρα απιστευτη χαλαρο δερματακι, ιδιο σκηνικο με το χερι, μεχρι να τελιωσω φιλοντας την στην μπλατη της και αποχερετοντας την αμεσως...
Χρονος διαρκειας πορτα-πορτα...10 λεπτα και 2 δευτερα...! Δεν πιστευω να την ξαναπροτιμησω την κοπελια ξεπετα ΟΕ.! Το μονο που αξιζει ειναι οτι ειναι ωραιο μουνακι τιποτα αλλο.
Χρονος διαρκειας πορτα-πορτα...10 λεπτα και 2 δευτερα...! Δεν πιστευω να την ξαναπροτιμησω την κοπελια ξεπετα ΟΕ.! Το μονο που αξιζει ειναι οτι ειναι ωραιο μουνακι τιποτα αλλο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 20, 2010
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού