Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Βλεποντας στο προγραμμα... του εν λογω στουντιο, μια καινουργια κοπελλα(Viki)μαλλον Βικυ συμπεραινω.... ειπα να την επισκεφτω να δοκιμασω και αυτη την εμπειρια.Κατα τις δεκα που εφτασα,στο σαλονι ειδα μια ψηλη(1.80 περιπου)αδυνατη, καστανη με κανονικο προς το μακρυ το μαλλι της- πρασινοματα, κοπελλα απο την Ρωσια, οπως με ενημερωσε η κυρια επι της υποδοχης...Προς στιγμη ειπε να κανω μεταβολη και να φυγω με ελαφρια πηδηματακια, γιατι το κοριτσι ειχε μικρο βυζι κατι που εμενα δεν με συγκινει...αλλους ισως!!!Κατα τα υπολοιπα ομως εβλεπα μια προσχαρη και ευγενικη κοπελλα που οπως την εκοψα ηταν ηλικιας γυρω στα 26χρ..Λεω στον εαυτο μου...δεν γαμιεται περνα για την εμπειρια και ισως δικαιωθεις απο τις Υπηρεσιες της...και παιρνω το απλο προγραμμα και μπουκαρω στο πρωτο δωματιο, γιατι το αλλο που ειναι φατσα απο την πορτα ηταν κατελειμενο απο αλλον συναγωνιστη(που ειχε τελειωσει και ντυνοτανε)!!!Γδυνομαι και κατα την προσφιλη μου τακτικη, καθομαι στην πολυθρονα του δωματιου, που ειχε απο πανω ενα ριχταρι... και μεχρι να ελθει το πιπινακι, επαιζα ενα παιχνιδι στο κινητο μου....Με το που περναει λιγος χρονος, σκαει μυτη το δροσερο και προσχαρο κοριτσι..... και αρχιναει μια απο τις καλυτερες ερωτικες εμπειριες της ζωης μου!!!!Αρχισε να με φιλαει..να μου τριβεται και να με γλυφει παντου με ναζι και υπομονη επι πολλη ωρα...τοσο που ανησυχησα μπας και την βγαλει ετσι και δεν μου το τσιμπουκωσει...οταν ομως ολοκληρωσε... το χαριτωμενο μουνακι το υπεροχο σε ποιοτητα και διαρκεια γλυψειμο(οπου φανταστεις στηθος,προσωπο,αυτια) μου περναει σκουφο και αρχιναει ενα τσιμπουκι στον Παιχτουρα που ομολογω βραχυκυκλωσα ευχαριστα....εχοντας τα χερια της στηριγμενα στην πολυθρονα.... μου τον ρουφαγε στην κυριολεξια χωρις χερια... με γλωσσα,δοντια και το βασικοτερο χωρις να παιρνει ανασα επι πολλη ωρα...τοσο που την επιανα ευγενικα απο το μαλλι και τις εδινα ανασες, απασχολωντας τα χερια μου με τις μεγαλες ρωγες που εχει στα βυζακια της...παιδια ειχα απογειωθει...οχι πιπα για σεμιναριο μονο...το κοριτσι αυτο για να τραβα, τετοια υψηλου επιπεδου πιπα... πρεπει να εχει βαλει πολλες εργατωρες και να της αρεσει το αντικειμενο...σε καποια φαση με δικη μου πρωτοβουλια (γιατι αυτη εκει συνεχιζε το υπεροχο και ανεπαναληπτο στοματικο)την βαζω απο πανω μου οπως καθομουνα στην πολυθρονα να μου τον καβαλησει (και εκει τις βαζω αριστα)...με ωραιο στησιμο... μου το καβαλουσε και το λογοπαιχνιο εδινε και επαιρνε και απο τους δυο μας...οταν ειδα και πλησιαζε η ωρα για να εκσπερματωσω.. σηκωθηκα και την εβαλα και αυτην ορθια να σκυψει και να κρατει την ακρη του κρεβατιου και πισωκολλητα την τελειωσα και ξανακαθησα στην πολυθρονα για να συνηδητοποιησω αν ζουσα στα αληθινα αυτες τις υπεροχες στιγμες...το κοριτσι ηλθε απο πανω μου, χαιδεψε τα γκριζα μαλλια μου, ρωτωντας.. αν μου αρεσε..και την ρωτησα... αν επεστρεψα στην γη..γιατι κατα την ωρα, της ολης πραξης ημουν στο Παραδεισο... πηρε χαρτοπετσετα και μου εβγαλε με προσοχη το προφυλαχτικο!!!!Μιλησαμε μετα τουλαχιστον ενα δεκαλεπτο.....τι να πω επαθα την πλακα μου...ηταν χημεια?..ηταν τοσο δυναμιτης μεσα??Ειναι τελικα οι Ρωσιδες τοσο δυνατες στο σεξ????...Το μονο που θα πω ειναι.... οτι οχι μονο καλα εκανα και επελεξα να την δοκιμασω....αλλα να ενημερωσει η ΝΤΑΡΙΑ το προγραμμα ποτε θα ειναι παλι για να ξαναπαω....τουδε και στο εξης θα αποτελει για μενα μια απο τις κορυφαιες επιλογες μου!!!!!Νταρια που την ειχες κρυμμενη?????

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 18, 2010
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Π
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού