Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Παρόλο που η Νίκη είναι μια από τις κοπέλες που περνάω θαυμάσια μαζί τους, είχαν περάσει λόγω συγκυριών πάνω από τέσσερεις μήνες από την τελευταία μου επίσκεψη.
Περασμένα μεσάνυχτα, ο δρόμος με έφερε προς τα εδώ και είπα να μην χάσω την ευκαιρία.
Μιας και τα δωμάτια ήταν γεμάτα και η Νίκη απασχολημένη, η ώρα πέρασε πολύ ευχάριστα κουβεντιάζοντας με την ευγενεστατη υπηρεσία.
Με το που βγαίνει η Νίκη, εγκάρδιος χαιρετισμός,, φιλάκι και η αναμενομένη είσοδος.
Δεν άργησε να έλθει. Λίγη κουβέντα και τα παραδοσιακό μασάζ από πλευράς της Νίκης άρχισε.
Εδώ θα σταθώ λίγο. Η Νίκη δεν είναι απλά μια κοπέλα που κάνει καλό μασάζ. Είναι επαγγελματίας. Με περιποιήθηκε από τον λαιμό μέχρι τις πατούσες με μοναδική τεχνική, διώχνοντας όλη την κούραση της εβδομάδας. Το «δυνατό» και «επαγγελματικό» μασάζ, διακοπτόταν με χαδάκια και ελαφρά γρατσουνίσματα στην ευαίσθητη περιοχή, έχοντας σαν αποτέλεσμα την ανύψωση του ηθικού…..
Μετά από αρκετή ώρα την σταμάτησα και ανέλαβα δράση. Της έβγαλα το μαύρο σύνολο που φορούσε και άρχισα να την γλύφω στο λαιμό και τα αυτιά της, κάτι που δεχόταν με ιδιεταιρη ευχαρίστηση, τα βογκητά και οι αναστεναγμοί της μου «έδιναν κουράγιο» για περισσότερη περιποίηση και συνέχισα να κατεβαίνω προς τα στήθη, την κοιλιά της, γλουτούς, γάμπες.
Σταμάτησα τις φιλοφρονήσεις και όπως ήταν ξαπλωμένη έφερα τον «μικρό Cheyenne” κοντά το πρόσωπο της. Αστραπιαία τοποθέτηση του προφυλακτικού και ένα εξαιρετικό στοματικό άρχισε, έχοντας την Νίκη ανάσκελα, ανάμεσα στα πόδια μου.
Αλλαγή στάσης και το στοματικό συνεχίστηκε με την Νίκη από επάνω.
Με ιεραποστολικό ξεκινήσαμε το sex. Πολύ σφιχτές αγκαλιές, συνεχή γλειψίματα και πεταχτα φιλιά και από τις δυο πλευρές, βογκητά, αναστεναγμοί.
Μεταφερθήκαμε στην διπλανή πολυθρόνα με την Νίκη στα τέσσερα και εγώ όρθιος από πίσω εδινα το ρυθμό. Συνέχεια της άψογης συμμετοχής και το τέλος δεν άργησε να έλθει.
Κουβεντούλα, αστεία, φιλοφρονήσεις για κάποια λεπτά μέχρι την στιγμή του χαιρετισμού. Ντύθηκα, και φεύγοντας με ξανασυναντάει στην εισοδο, μου δίνει ένα πεταχτό φιλάκι και καληνύχτα.

Μια ακόμα πολύ ευχάριστη συνεύρεση με μια έμπειρη γυναίκα . Ο χρόνος που πέρασε από την τελευταία μου επίσκεψη, δεν αλλοίωσε την χημεία που έχουμε. Τελικά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν……..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 17, 2010
Όνομα κοπέλας
Νίκη
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια