Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Διάβασα για την Μισέλ ότι είναι όμορφη και μετά είδα και τις φωτογραφίες με την άγια κωλάρα της που στήνεται στο site της Αγ.Μελετίου 37.Δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάω μαζί της απλά ήταν όλα θέμα χρόνου και υποχρεώσεων που είχα.Μέσα το στούντιο καθαρότατο και με μεταλλικό νερό για τους πελάτες και τους επισκέπτες.Κυριολεκτικά ανανεώθηκε αυτό το στούντιο απο την αρχή με καθαρούς χώρους,ευγενική τσατσά και ιστοσελίδα στο Internet στο αγαπημένο μας site.παρουσιάζεται η Μισέλ στο σαλόνι και βλέπω μια μούνα που με έφτιαξε κανονικά.πληρώνω την τσατσά και μπαίνω στο δωμάτιο περιμένοντάς την για να της ξηγήσω το όνειρο.με αρχίζει στην πίπα με μαστόρικες κινήσεις και έγλυφε το γλυφιτζούρι μου για να γλυκαθεί η ξεβρακοκέφαλη.αρνητικό το ότι δεν μου έγλυψε τα αρχιδομπαλάκια μου και τα είχα φρεσκοξυρισμένα γαμώτο.την αρχίζω μετά σε ένα πισοκολιτό που θα πήγαιναμε με το τραίνο γαμιώντας στην Πράγα όπου είναι η πόλη της.η θέα των ποδιών και της γκωλάρας της ήταν το κάτι άλλο έργο τέχνης.την γυρνάω απο την άλλη και τις λέω να μου παίξει φραπέ για να χύσω κάτι που δεν αρνήθηκε και το έκανε πρόθυμα όπου και έχυσα μέσα στην καπότα για την Τσεχία που βγάζει τέτοιες μουνάρες.αυτή πρέπει να την πασαλείψεις όλο μέλι και να την γλύψεις απο την κορυφή ως τα νύχια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 29, 2008
Όνομα κοπέλας
ΜΙσέλ
Υπηρεσίες
Σεβαστός
17
Πόντοι:
1.225
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια