Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Λιγο μετα τις τρεις το μεσημερι, σκαω μυτη στο εν λογω στουντιο και καθομαι στο ευρυχωρο και ομορφο σαλονι του.. απο την ευγενεστατη κυρια επι της υποδοχης, καθοτι η Νταρια ηταν σε δωματιο με αλλον συναγωνιστη και παρακολουθουσα στην τηλεοραση του σαλονιου ενα "εκπαιδευτικο" προγραμμα.Απο το μυαλο μου περναγε πως να ειναι τωρα στην εμφανιση της, απο την τελευταια φορα, που σε αλλο σεβαστο ιδρυμα την ειχα τιμησει!!Δεν προλαβα να ολοκληρωσω την σκεψη μου και ανοιγει η πορτα του δωματιου και μπαινει στο σαλονι..... μια δροσερη και ομορφη ξανθια κοπελλα(25χρ. τοσο την εκοψα)), κανονικου υψους και καλοσχηματισμενου σωματος με πολυ ωραιο φυσικο στηθος και προσωπο πανεμορφο με εκφραστικα ματακια που τα σκεπαζαν τα γυαλακια της και απο πισω οταν εκανε μεταβολη ονειρεμενα οπισθια.......Μωρακι μου,... εγω ειμαι η ΝΤΑΡΙΑ... μου παρουσιαζεται, ολο ναζι και το εμπειρο ματι μου..... διαπιστωνει οτι εκτος απο μια ωραια παρουσια..η ΝΤΑΡΙΑ σε κερδιζει με τον αυθορμητισμο της και την αμεση επικοινωνια..λες και σε ξερει....της απαντω μονολεχτικα....δειξε μου, δωματιο να μπουκαρω μεσα..τα λογια ησαν περιττα αυτην την δυσκολη ωρα της υπερτατης καβλας(με το ζορι κρατιομουνα..ημουν σαν ταυρος, που επτα Ισπανοι ταυρομαχοι δεν τον καταφερνουν)....Μωρο μου... περνα(μου απαντα)... παω να κανω μπανακι και σου ερχομαι...παιρνω το απλο προγραμμα και χοροπηδωντας απο τις καβλες μου μπηκα στο δωματιο και γδυνομαι και καθομαι στην γνωστη πλεον πολυθρονα(μια μανια και αυτη που εχω, σε οποιο στουντιο να πηγαινω να καθομαι στην πολυθρονα)....δεν περνα λιγη ωρα και μπαινει αυτο το λαχταριστο κοριτσι και οπως καθομουνα στην πολυθρονα αρχινα τα φιλακια παντου να μου τριβει το ομορφο στηθος της στον Παιχτουρα και να μου φιλαει τα αυτια μου...εγω ημουν στους ουρανους και με αφυπνιζει με την μελωδικη φωνουλα της.....που ηθελε να παμε στο κρεβατι για να ειμαστε πιο ανετα...κατι που ακουστηκε πολυ ομορφα..και με το που ξαπλωνουμε αρχισε ενα ρουφηγμα και φιλημα στις μπαλες μου που ομοιο του σπανια συναντω οχι μονο στα στουντιο αλλα γενικα...το κολπο αυτο το εκανε πολυ ωρα και με κοιτουσε μια προστυχα και μια αθωα και με ρωτουσε αν μου αρεσε!...ποιος τυφλος δεν θελει το φως του, της απαντω εγω...στην συνεχεια μου περναει σκουφο και αρχιναει μια ακρως αισθησιακη πιπα με αριστη τεχνικη και σε ολο το μηκος και πλατος του οργανου μου....(ειχα πει το Δεσποτη Παναγιωτη)....σε καποια φαση η μουναρα, καθεται πανω μου και μου τον καβαλαει και τις μαλαζα εγω τις βυζαρες της και να μου λεει μην τελειωσεις για να σου στηθω στσ τεσσερα να απολαυσεις το στησιμο μου.....οντως παιδια στα τεσσερα η νταρια ειναι Καθηγητρια(πρεπει να μαθαινουν οι αλλες απο την Νταρια)και στα τεσσερα ηλθε το τελος μιας απο τις καλυτερες επισκεψεις που εχω κανει σε στουντιο!!!!Μετα μιλησαμε και καταλαβα και τα υπολοιπα χαρισματα της..... τα οποια ειναι θεληση και ορεξη για μαθηση σε οτι μπορει να φανταστει ο ανθρωπινος νους!!!! Νταρια να εισαι καλα...εχω την εκτιμηση οτι οσο θα υπαρχεις σαν εργαζομενη.... θα ειμαστε ευτυχισμενοι... απο την ευτυχια που μας δινεις στο σεξ και την αγρια ηδονη που μας χαριζεις!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 12, 2010
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Υπηρεσίες
Π
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια