Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 146 10
Sex Studio 295592
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Non ! Je ne regrette rien τραγουδούσε κάποτε η θρυλική Εντίθ Πιαφ (και η Θώδη βεβαίως βεβαίως...) και αυτό ακριβώς μου συνέβη εμένα μόλις επισκέφτηκα την Μαριλύν. Δεν μετανοιώνω για τίποτα. Και κυρίως για το γλειφομούνι που της έκανα . Το ξέρω ότι είναι λίγο επικίνδυνο , αλλά δεν άντεξα. Και δεν μετανιώνω.
Πριν καμιά εβδομάδα περίπου πέρασα από το στούντιο αυτό. Συγκίνηση γιατί κάποτε εκεί είχα πηδήξει και την Άννα τη Σέρβα. Εμφανίστηκε η Μαριλύν. Είναι σχετικά κοντούλα , με μαύρο μακρύ ίσιο μαλλί πολύ ωραία χαρακτηριστικά προσώπου και ωραίο κορμί. Στήθος στητό δυαροτριάρι, γαλλική φινέτσα . Η κοπέλα είναι ορίτζιναλ γαλλίδα. Στο δωμάτιο είναι πολύ θετική παρουσία. Δεν είναι PSE βέβαια, αλλά είναι ένα σχετικά καλό GFE. Καλά προκαταρκτικά πολύ καλή πίπα με επικέντρωση στο κεφάλι και καλή συμμετοχή στο σεξ.
Κάναμε και 69 όπου ήταν πεντακάθαρη . Κάπου με έφτιαχνε και το γεγονός ότι είναι γαλλίδα . Στο τέλος κουβεντούλα περί ανέμων και υδάτων .
Συμπερασματικά αξίζει. Δεν είναι PSE βέβαια, αλλά μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Και πολύ όμορφη
Enchanté ma cherie !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 02, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαριλύν
Τιμημένος
198
Πόντοι:
2.950
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ILIAS1339