Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 364 10
Sex Studio
414956
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Την ειχα στο ματι κανενα μηνα, οποτε αφου ειχα καρδαμωσει με το αρνι χτες,ειχα σημερα τεραστιες καβλες και κατα τις εννεα το βραδακι, βουταω ενα ταξι και βουρ, ημουν στο στουντιο, που εργαζεται.Πριν προχωρησω... να πω για το στουντιο, μια και πηγα σημερα πρωτη φορα εκει! Ειναι μικρο σαν χωρος στο σαλονι και το δωματιο μεσα...αλλα ειχε και νιπτηρα και ντουζιερα στο δωματιο και φυσικα τηλεοραση με "εκπαιδευτικο" προγραμμα..οποτε μπορει να βρηκα το δωματιο μικρο, αλλα ειχε τα απαραιτητα για να λειτουργησω σαν ανθρωπος.Με το που ειδα την Νικη ειδα μια 28 χρονη(οπως μου ειπε μετα στο δωματιο που την ρωτησα)ξανθια με αλογουρα στα μαλλια της, γυναικα νταρντανα με ομοιομορφα ομως το βαρος της και γαμιστερο μεγαλο στηθος,φυσικο και στητο παρακαλω,(αυτος ηταν και στην ουσια και ο λογος της επισκεψης)οποτε εδωσα το πενηνταρικο και προχωρησα στο δωματιο, οταν ηλθε η σειρα μου, γιατι γινοτανε παρελαση απο κοσμο..ο ενας εμπαινε ο αλλος εβγαινε.Με το που ετοιμαστηκα, περιμενα κανενα πενταλεπτο και σκαει μυτη, η γκομεναρα με τα ονειρεμενα (για το καθε απαιτητικο βυζολατρη)μεγαλα στηθη.Μιλαμε λιγο(δεν τα παει ασχημα στα Ελληνικα)και αρχιναει η μουναρα με το αγγελικο προσωπο και οπως ημουν ξαπλωμενος στο κρεβατι μου ετριβε τις βυζαρες της παντου και να μου φιλαει το λαιμο και το στηθος και σιγα-σιγα να πηγαινει με τις ατελειωτες βυζαρες της προς τα κατω και να αρχιναει ΙΣΠΑΝΙΚΟ, στο Παιχτουρα και να εχω παθει την πλακα μου να φιλαω και να χαιδευω τις βυζαρες της και με τα χερια μου να βαζω τον ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ αναμεσα στα βουνα αυτα και να βοηθαω την Ισπανικη υποχωρηση των τεραστιων βυζιων της απο το δυνατο και ατσαλενιο Παιχτουρα.....τετοια ηταν η καβλα μου, που ημουν στο παραπεντε να εκσπερματωσω ετσι...ευτυχως το αντιλαμβανομαι, οτι το θεσπεσιο και υπεροχο στηθος της ειναι μια ομορφη παγιδα για μας τους βυζολατρες και της λεω ευγενικα, να μου περασει σκουφο και να μου τον τσιμπουκωσει, κατι που με προθυμια εκανε η Νικη παιρνοντας μου ενα αριστο τσιμπουκωμα σε τεχνικη διχως πολυ χερι και με γλωσσα στο παιχτουρα διχως ομως να γλυψει τις μπαλες κατι που δεν με ενοχλουσε γιατι το τσιμπουκωμα το πηγαινε καλα....στην συνεχεια την βαζω απο πανω μου και πιανοντας και μαλαζοντας τις βυζαρες της, αυτη μου τον καβαλουσε με καμαρι Ουγγαρεζικου αλογου!!!!!!Καπου εκει ηλθε και το τελος..μετα καθησε λιγο και τα ειπαμε.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΩ ΑΛΛΟ......για μενα ειναι ολα τα λεφτα, η γκομενα και ισως το καλυτερο φυσικο και μεγαλο στηθος που εχω δει σε στουντιο!!!!!! Χριστος Ανεστη και στους υπολοιπους(γιατι εγω, Αναστηθηκα στην ουσια σημερα και οχι προχτες)!!!!Καλο βραδυ.
Παιχτουρας
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού