Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 124 10
Sex Studio
151189
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
επισκεψη στο σπιτι γυρω στισ 2 μετα αρνια.κοσμοσ λιγοσ εκεινη την ωρα σκαει μυτη και η πενυ τουρλα μπορω να πω την ειχα ξαναδει περυσι στο πιπινου 118 αλλα δεν ειχα παρει.κοβω εισητηριο 50 για απλο μπαινω μεσα και μετα απο κανα 10λεπτο ερχεται και η μικρη.φιλακια χαδακια ολα καλα μεχρι που τρωω την πρωτη ξενερα με τα βυζια τησ.χαλια πολυ ψευτια καλυτερα να ειναι μικρα παρα ετσι.πιπα καλη μπορω να πω αλλα εβαζε και λιγο δοντακι που μου την σπαει λιγο.γλυψιμο αρχιδιων καλο για αρκετη ωρα.εκει που μου εχει γινει τεντα μου λεει σιγα σιγα γιατι ειναι μεγαλη νατα σκεφτομαι αρχισαμε ηρθε απο πανω αλλα δε με αφηνε να την καρφωσω τησ λεω μετα ελα πισωκολητο ορθια μου λει ελα στο κρεβατι εκει που ειναι στα 4 και ειμαι ετοιμοσ να βαλω μπροσ το τρυπανι αρχισε και εβαζε το χερι τησ και δε με αφηνε να την καρφωσω ποναω μου λεει δε γαμιεται λεω σαν να μην ακουσα τιποτα συνεχισα το τρυπανιασμα και μετα απο λιγο εχυσα.συμπερασμα το κοριτσι ομορφο δε λεω αλλα ακομα θελει πολυ δουλεια.το βυζι για μενα μαπα ειπα και πριν.για μια φορα καλα ηταν δε θα ξαναπαω παντωσ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού