Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 393 10
Βριλησσού 55
Hot
Sex Studio
352466
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Το δωρο του Πασχα στην δουλεια ηταν παραπανω απ΄οτι υπολογισα και ειπα να επενδυσω.
Ειχα ακουσει τοσα πολλα για την Αννα Μαρια και ετσι πηγα.
Μεσηεμρι μετα την δουλεια, γρηγορη σταση απο το σπιτι για ντουσακι και στο 55.
Μολις την ειδα, επαθα. Πολυ εκφυλη γυναικα, μονο και που την αντικρυσα καυλωσα. Χωρις δευτερη σκεψη εφυγε το 100αρικο για φουλ προγραμμα.
Στο δωματιο τα ειδα ολα.. Το sex show δεν κρατησε πολυ, μιας και δεν χρειαζοταν και περισοτερο για να μου σηκωθει. Καλη και στο μασαζ, για να συενχισει με γλυψιμο σε ολο το κορμι, και απιστευτο γλειψαρχιδι. Δεν θυμμαι να μου εχουν κανει καλυτερο.
Το 69 ηταν απολαυση. Πεντακαθαρη, μοσοχμυριστη και το κυριοτερο, μια πιπα αλλο πραγμα. Το κατεχει το αθλημα οσο λιγες.
Το μονο κακο στην ολη αυτη ιστορια ηταν οτι δεν μπορεσα να κρατηθω πολυ στο κυριως πιατο και μετα απο ιεραοστολικο και πισσοκλητο με θεα τον τελειο ομολογουμενως πατο της τελειωσα.
Ειπαμε ευχες για το Πασχα και εφυγα κατενθουσιασμενος.
Και του χρονου.λενε σε τετοιες περιπτωσεις, αλλα σιγουρα δεν θα περιμενω 1 χρονο για να την ξαναδω.
Ειχα ακουσει τοσα πολλα για την Αννα Μαρια και ετσι πηγα.
Μεσηεμρι μετα την δουλεια, γρηγορη σταση απο το σπιτι για ντουσακι και στο 55.
Μολις την ειδα, επαθα. Πολυ εκφυλη γυναικα, μονο και που την αντικρυσα καυλωσα. Χωρις δευτερη σκεψη εφυγε το 100αρικο για φουλ προγραμμα.
Στο δωματιο τα ειδα ολα.. Το sex show δεν κρατησε πολυ, μιας και δεν χρειαζοταν και περισοτερο για να μου σηκωθει. Καλη και στο μασαζ, για να συενχισει με γλυψιμο σε ολο το κορμι, και απιστευτο γλειψαρχιδι. Δεν θυμμαι να μου εχουν κανει καλυτερο.
Το 69 ηταν απολαυση. Πεντακαθαρη, μοσοχμυριστη και το κυριοτερο, μια πιπα αλλο πραγμα. Το κατεχει το αθλημα οσο λιγες.
Το μονο κακο στην ολη αυτη ιστορια ηταν οτι δεν μπορεσα να κρατηθω πολυ στο κυριως πιατο και μετα απο ιεραοστολικο και πισσοκλητο με θεα τον τελειο ομολογουμενως πατο της τελειωσα.
Ειπαμε ευχες για το Πασχα και εφυγα κατενθουσιασμενος.
Και του χρονου.λενε σε τετοιες περιπτωσεις, αλλα σιγουρα δεν θα περιμενω 1 χρονο για να την ξαναδω.
spermcanon
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού