Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352466
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σημερινή επίσκεψη στην Ρομίνα! Όπως λέω και στον τίτλο “Αν η ομορφιά ήταν χρυσός, θα ήσουν θησαυρός!” (κλεμμένο από τον Πλούταρχο). Από τις πιο ωραίες παρουσίες στον χώρο. Μελαχρινή με μεγάλο φυσικό στήθος και απαλό δέρμα! Με λίγα λόγια, μπαίνω στο δωμάτιο και μετά από 3-5 λεπτά έρχεται το μωρό. Φορούσε ένα άσπρο διχτυωτό μπλουζάκι που λίγα άφηνε στην φαντασία! Για μένα όλα ήταν τέλεια. Προκαταρκτικά τέλεια και η συνέχεια ΑΚΟΜΑ καλύτερη. Αλλάξαμε 2-3 στάσεις χωρίς να πει όχι. Μάλιστα αυτή είπε να αλλάξουμε όταν με είδε πως κουράστηκα! Συμμετοχή 100%. Είναι από τις λίγες που είναι όμορφη αλλά συμμετέχει κιόλας. Πότε πότε με κοιτούσε με τις ματάρες της κάτι που με έφτιαξε ακόμα πιο πολύ! Λεπτομέρειες πολλές δεν λέω γιατί πιστεύω πως ότι γίνετε στο δωμάτιο πρέπει να μένει εκεί!
Με την Ρομίνα είχαμε βρεθεί όταν είχε ξεκινήσει (πάλι στο 55). Όπως της είπα και στο τέλος όσο περνάει ο καιρός γίνετε ακόμα καλύτερη.
Εν συντομία, αποτελεί μια σίγουρη λύση διότι ξέρεις ότι τα λεφτά που δίνεις αξίζουν!
Όσοι δεν την έχετε δει από κοντά χάνετε πραγματικά!
Αύριο μας φεύγει αλλά θα γυρίσει σύντομα!!!!
Αν θα την ξαναδώ; Εννοείτε!!! Ξέρει αυτή! ;)

Υ.Γ. Δεν έχω 5 κριτικές οπότε έχω όριο στην βαθμολογία! Η δικιά μου βαθμολογία θα ήταν σε [b]όλα [/b] 9,5. Γιατί αν πω 10 ίσως με πουν υπερβολικό!
Για το παρκάρισμα 10 γιατί αν και πήγα με αυτοκίνητο πάντα βρίσκω να παρκάρω το πολύ στα 50 μέτρα. Ίσως είμαι τυχερός! Το δωμάτιο καθαρό και η υπηρεσία ευγενική!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 28, 2010
Όνομα κοπέλας
Ρομίνα
Υπηρεσίες
lex80
Τιμημένος
53
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική