Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 580495
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετα απο καποια ποτακια σε διαφορα μπαρακια στο Γκαζι μαζι με αλλο ενα φιλο βολτουλα απο το μαγαζακι.
Κατα της 2 μετα τα μεσανυχτα παρκαρουμε ακριβος απο κατω λογο υπαρξης parking (για αυτο και το 10 στο parking)
ανεβενουμε και μας ανηγοι μια χαμογελαστη τσα...η οποια μας κερασε και πουτακι παρακαλω!!!!!
Ερχετε η κοπελα και εκει κολησα γιατι αμεσως μου φανηκε γνωστη απο καπου.Ψυλη μουναρος με τελειο κορμι και τελεια φατσουλα,αρχισα να σπαω το κεφαλι μου απο που την θυμαμαι,γιατι εγω μελαχρινη και να μην την θυμαμαι δυσκολο)))))))
Τελικα μετα απο το ποιημα της τσα περναω και εγω και ο φιλαρακος μου.Το δωμματιο αρκετα καθαρο με πρωσοπικες σφραγιζμενες πετσετες και ντουσακι.
Εινα το πουτακι μου και εκανα το τσιγαρακι μου γιατι πηγε πρωτα στο φιλαρακι και πρωσπαθουσα να βρω απο που την ξερω ειχα κολησει.
Αφου ειχα χαλαρωσει σκαει και το πουτανι με αλλο ενα πουτακι στο χερι και μου λεει μουρο μου αυτο για σενα και εκει της λεω απο καπου σε ξερω μπας και δουλευες σε κανενα streep και μου λεει οχι αλλα εγω ειμαι σηγουρος τελικα οτι απο εκει την ξερω και οτι εχουμε περασει καλα σε καποιο prive.
Aρχηζει το μουρο με χαδακια και πειραγματα στον μικρο και πεταχτα φιλακια παντου την βαζω και εγω κατω και αρχιζω το παγωτο αρκετα καθαρο και μυροδατο μουνακι και αρκετα υγρο.Φοραει καποτα στον κυριο και αρχηζει μια αρκετα καλη πιπα βαθεια και υγρη και ωραια χαδια στα @@.
Προχωραμε σε ιεραποστολικο , πλαγιαστο το οποιο χανεσαι λιγο απο την θεα απο της ποδαρες της,γυρισμα στα τεσσερα με δικη της πρωτοβουλια αρκετα καλη συμμετοχη με ωραιες κραυγουλες δυνατο σφυροκοπημα και χαδια απο το κοριτσι στα @@ με εκαναν να φτασω στο νημα...
Αρκετα καλη περιπτωση και σηγουρα θα με ξαναδει!!!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 24, 2010
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
19 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού