Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834378
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ψάχνοντας και διαβάζοντας καλά σχόλια για την Τζένη βλέποντας και τις φωτογραφίες της που μου έκαναν ένα κλίκ είπα να δοκιμάσω και εγώ την τύχη μου.
Έφτασα 11 παρά λίγο πρίν τελιώσει και είμουν ο τελευταίος πελάτης της, μάρεσε και όταν την είδα απο και απο κοντά και πέρασα μέσα.
Το δωμάτιο καθαρό και περιποιημένο οπότε ξάπλωσα περιμένοντας την ύπαρξη.
Μετά απο μια σύντομη αναμονή εμφανίστηκε και η Τζένη, γλυκήτατη χαμογελαστή αν και λίγο λιγομίλητη.
Απο εμφάνιση όμως σε πάρα πολύ καλά επίπεδα, αδύνατη, μετρίου μεγέθους στήθη και ένα πάτο όλα τα λεφτά.
Αφού γδύθηκε και ήρθε πλάι μου άρχισε με διάφορα χάδια κτλ να με φτιάχνει πράγμα αρκετά γρήγορο μιας και δεν ήθελα και πολύ.
Φόρεμα προφυλακτικού και πίπα για περίπου 1-2 λεπτά μέχρι να μου γυρίσει 69.
Έχοντας τη θέα της κωλάρας της στα μούτρα μου και την Τζένη να με γλύφει άρχισαν να χτυπάνε κόκκινες καμπάνες όχι όμως αυτές της ανάστασης αλλά αυτές της εκτόξευσης.
Τη φρέναρα λοιπόν για λίγο και χαλαρώνοντας λιγάκι άρχισα την παραδοσιακή ιεραποστολική είσοδο.
Θα ήταν πραγματικά κρίμα αν δεν ξαναέβλεπα την εικόνα της απίστευτης κωλάρας της μπροστά μου οπότε έδωσα μια συνέχεια στο όλο στόρι σε πισωκολλητή εκδοχή.
Εκεί το μοιραίο ήρθε και οι καμπάνες χτύπησαν χαρμόσυνα λευκά μαντάτα.
Σάν συμμετοχή η Τζένη δεν με άφησε καθόλου παραπονεμένο, τάδωσε και αυτή όλα μέχρι που της τάδωσα και εγώ.
Η τσατσά κυριλέ ευγενικότατη και η Τζένη μπαίνει στα υπόψιν για 2η παρτίδα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 24, 2010
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Υπηρεσίες
Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια