Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σημερα το πρωι πηρα την αποφαση να περασω απο το συγκεκριμενο μαγαζι μιας κ ειχα δει απο το σαιτ οτι εχει πολυ ομορφες παρουσιες...Η επιλογη μου με δικαιωσε!!!Αν κ πηγα γυρω στις 12(τρελη κινηση)δεν πτοη8ηκα μη με δει κανενα αδιακριτο βλεμα κ φοροντας τα ακουστικα μου συνεχισα προς την πορτα του μαγαζιου(την βαθμολογια στο parking μη την υπολογισετε αφου πηγα με τα ποδια απο τον κεραμεικο).

Μου ανοιγει την πορτα η τσατσα κ μου λεει τα τυπικα.Κανει την εμφανιση η κοπελα κ εμεινα με το στομα ανοιχτο!!!Η κοπελα εκτος απο κορμαρα εχει κ προσωπαρα!!!!Με χαιρεταει ολο ναζι κ κανει μια στροφη.Χωρις δευτερη σκεψη δινω το πενηνταρικο(για να μη κλαιω τα λεφτα μου αν βγει φουσκα κ να την τεσταρω).Ευτυχως το μαγαζι τετοια ωρα δεν πρεπει να εχει πολυ κινηση οποτε δεν χρειαστηκε να περιμενω πολυ στο δωματιο.

Μπαινει μεσα η κοπελα και μου πιανει λιγο κουβεντα ενω ταυτοχρονα αρχιζει να μου τριβεται και να με φιλαει...Περιττο να πω οτι το ολοσωμο δυχτυωτο που φοραγε με εκανε πυραυλο.Στα + οτι με αφηνε να την τριβω παντου,να βαζω δαχτυλο κ δεν εδειξε καθολου να δυσανασχετη,ισα ισα μου φαινοταν σαν να γουσταρε κιολας την ολη φαση.Μετα την πιπα που ηταν μια χαρα μου ειπε πως ηθελα να την παρω.Γενικα αλλαξαμε 2-3 στασεις ενω δεν φανηκε καθολου να βιαζεται.Το doggystyle μου αρεσε παραπολυ γιατι το ολο θεαμα ηταν απιστευτο.για να μη σας κουραζω η ολη εμπειρια ηταν λες κ πηγαινα με την γκομενα μου.Πρωτη φορα το εζησα αυτο κ η αμαντα ειναι ο λογος που εγινα μελος στο site για να γραψω αυτην την κριτικη κ να την ευχαριστησω με την σειρα μου για την ολη συμπεριφορα της.Στο τελος καθησε μιλησαμε λιγο κ ειχε πολυ χαβαλε.
Οι αναλογιες της κοπελα ηταν οπως ακριβως αρεσουν σε μενα.Υψος περιπου στο 1.70.στηθος ουτε μικρο αλλα ουτε κ μεγαλο να κρεμεται.μικρο κωλαρακι κ ωραιο μουνακι.Μαλλι βαμμενο ξανθο κ ενα προσωπο ολο καυλα...(η βαθμολογια θα ηταν καλυτερη αλλα δεν μου επιτρεπει το συστημα)Το μονο αρνητικο ειναι που οταν εφυγα η τσατσα ουτε που εκανε τον κοπο να με ξεπροβαλλει...αλλα κ παλι δεν με χαλασε,εξαλλου για να γαμησουμε παμε.

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παει κ σε πολλα στουδιο αλλα σε οσα πηγα δεν θυμιζαν ουτε στο ελαχιστο αυτο που εζησα σημερα.Αν θα ξαναπαω με την συγκεκριμενη κοπελα,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!.Το θεμα ειναι οτι ειμαι φοιτητης,τωρα θα παω κ παρισι οποτε θα περασει λιγος καιρος μεχρι να την ξαναεπισκεφτω,ελπιζω να με θυμαται...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 24, 2010
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού