Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 255 10
Sex Studio
267806
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πρώτα απ΄όλα, θα ήθελα να τονίσω, ότι η βαθμολογία είναι η ανώτερη, που μου επιτρέπει το σύστημα.Η δική μου, η προσωπική, είναι 10΄ για την εμφάνιση κ τις υπηρεσίες της Μόνικας, όπως κ για τη σχέση απόδοσης/τιμής.Οφείλω να ομολογήσω, ότι το εσωτερικό του σπιτιού με εξέπληξε ευχάριστα για την καλαισθησία του, σε σχέση με το εξωτερικό του.Αλλά, αυτά νομίζω ότι λίγο ενδιαφέρουν τους συναγωνιστές.
Στην ουσία της υπόθεσης.Πέρασα φανταστικά.Η Μόνικα είναι ακριβώς όπως κ στις φωτογραφίες.Κι ακριβώς όπως την φανταζόμουν.Συμμετείχε στο παιχνίδι με πάρα πολύ καλή διάθεση, χωρίς να βιάζεται και χρησιμοποιώντας το υπέροχο σώμα της, για να με κάνει να περάσω τέλεια.Καλά προκαταρκτικά, πολύ καλή πίπα, αλλά το δυνατό της σημείο είναι οι ποικιλία των στάσεων που χρησιμοποιήσε, μέχρι να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.Αφού φεύγοντας τα πόδια μου με το ζόρι με οδήγησαν στην έξοδο.Στην κυριολεξία "με ξετίναξε" με τα κόλπα της.
Μου είπε, ότι δουλεύει κ σε κάποιο άλλο στούντιο.Δεν επέμεινα, να μου πει πού είναι αυτό.Αν το ξέρει κάποιος, θα το εκτιμούσα, αν το ανέφερε.Δε βλέπω τη στιγμή, να ξαναβρεθώ στην αγκαλιά της.
Καληνύχτα ΜΟΝΙΚΑ ΜΟΥ.Ο γλυκούλης σου.
Στην ουσία της υπόθεσης.Πέρασα φανταστικά.Η Μόνικα είναι ακριβώς όπως κ στις φωτογραφίες.Κι ακριβώς όπως την φανταζόμουν.Συμμετείχε στο παιχνίδι με πάρα πολύ καλή διάθεση, χωρίς να βιάζεται και χρησιμοποιώντας το υπέροχο σώμα της, για να με κάνει να περάσω τέλεια.Καλά προκαταρκτικά, πολύ καλή πίπα, αλλά το δυνατό της σημείο είναι οι ποικιλία των στάσεων που χρησιμοποιήσε, μέχρι να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.Αφού φεύγοντας τα πόδια μου με το ζόρι με οδήγησαν στην έξοδο.Στην κυριολεξία "με ξετίναξε" με τα κόλπα της.
Μου είπε, ότι δουλεύει κ σε κάποιο άλλο στούντιο.Δεν επέμεινα, να μου πει πού είναι αυτό.Αν το ξέρει κάποιος, θα το εκτιμούσα, αν το ανέφερε.Δε βλέπω τη στιγμή, να ξαναβρεθώ στην αγκαλιά της.
Καληνύχτα ΜΟΝΙΚΑ ΜΟΥ.Ο γλυκούλης σου.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού